Filter
MBA
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de MBA în Audit Europa 2019

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Vezi toate Programe de MBA în Audit Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
MBAAudit

1 Rezultate din Audit, Europa

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise

Managerul de audit sau de management este puterea propusă pentru a gestiona mai bine riscurile și a consolida eficiența companiei. Pe lângă activitățile sale principale, ... [+]

Audit și control intern: tranzacții esențiale

Managerul de audit sau de management este puterea propusă pentru a gestiona mai bine riscurile și a consolida eficiența companiei.

Pe lângă activitățile sale principale , funcțiile inter-funcționale și manageriale sunt : inteligența profesională, instruirea operațională, monitorizarea calității etc.

obiectiveConduceți tehnicile de audit și contabilitate, precum și instrumentele .Gestionați performanța companiei de la buget la recomandări către conducerea superioară .Maparea și măsurarea riscurilor pentru îmbunătățirea managementului companieiProgramul Anului I - MBA 1 - Finanțe corporativeAbilități de afaceriMediul de afaceri: IFRS, Impozitarea, Piețele financiareContabilitateEvaluare: analiza financiară, evaluarea planului de afaceri, capitalul privatuneltecompetențe transversaleFundamentele managementului: Finanțe: KPI, HRÎnvățarea prin jocuri de afaceriDezvoltare profesionalăProgramul de 2 ani - Controlul Auditului și al Managementului... [-]
Franţa Paris
Octombrie 2019
Limba franceza
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză