Filter
MBA
Franţa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Audit în Franţa 2019

Având în vedere puterea de un MBA și ușile se deschide, rețeaua oferă și abilitățile de rezolvare a problemelor se învață, studenții de afaceri trebuie să se implice mai mult în educația lor și să facă un efort conștient pentru a înțelege ceea ce ei doresc să iasă din de gradul lor de MBA.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Programe MBA de Top în Audit în Franţa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
MBAAudit

1 Rezultate din Audit, Franţa

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise

Managerul de audit sau de management este puterea propusă pentru a gestiona mai bine riscurile și a consolida eficiența companiei. Pe lângă activitățile sale principale, ... [+]

Audit și control intern: tranzacții esențiale

Managerul de audit sau de management este puterea propusă pentru a gestiona mai bine riscurile și a consolida eficiența companiei.

Pe lângă activitățile sale principale , funcțiile inter-funcționale și manageriale sunt : inteligența profesională, instruirea operațională, monitorizarea calității etc.

obiectiveConduceți tehnicile de audit și contabilitate, precum și instrumentele .Gestionați performanța companiei de la buget la recomandări către conducerea superioară .Maparea și măsurarea riscurilor pentru îmbunătățirea managementului companieiProgramul Anului I - MBA 1 - Finanțe corporativeAbilități de afaceriMediul de afaceri: IFRS, Impozitarea, Piețele financiareContabilitateEvaluare: analiza financiară, evaluarea planului de afaceri, capitalul privatuneltecompetențe transversaleFundamentele managementului: Finanțe: KPI, HRÎnvățarea prin jocuri de afaceriDezvoltare profesionalăProgramul de 2 ani - Controlul Auditului și al Managementului... [-]
Franţa Paris
Octombrie 2019
Limba franceza
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză