Filter
MBA
Franţa Paris Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe MBA în Audit 2019/2020 în Statele Unite ale Paris în Franţa

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Paris este cel mai populat oraș din Franța și capitalul său. Ea are peste 2 milioane de locuitori. Acesta joacă gazdă la importante centre de învățare și de arte din regiunea europeană. Fiind acasă la cel mai mare număr de persoane cu studii superioare, Paris are mai multe universitati de prestigiu din Franța.

Solicită Informații Programe de MBA în Audit în Statele Unite ale Paris în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
MBAAudit

1 Rezultate din Audit, Paris

Studii
Locație
Franţa
Paris
Tip de studiu
Ritm
EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise

Managerul de audit sau de management este puterea propusă pentru a gestiona mai bine riscurile și a consolida eficiența companiei. Pe lângă activitățile sale principale, ... [+]

Audit și control intern: tranzacții esențiale

Managerul de audit sau de management este puterea propusă pentru a gestiona mai bine riscurile și a consolida eficiența companiei.

Pe lângă activitățile sale principale , funcțiile inter-funcționale și manageriale sunt : inteligența profesională, instruirea operațională, monitorizarea calității etc.

obiectiveConduceți tehnicile de audit și contabilitate, precum și instrumentele .Gestionați performanța companiei de la buget la recomandări către conducerea superioară .Maparea și măsurarea riscurilor pentru îmbunătățirea managementului companieiProgramul Anului I - MBA 1 - Finanțe corporativeAbilități de afaceriMediul de afaceri: IFRS, Impozitarea, Piețele financiareContabilitateEvaluare: analiza financiară, evaluarea planului de afaceri, capitalul privatuneltecompetențe transversaleFundamentele managementului: Finanțe: KPI, HRÎnvățarea prin jocuri de afaceriDezvoltare profesionalăProgramul de 2 ani - Controlul Auditului și al Managementului... [-]
Franţa Paris
Octombrie 2019
Limba franceza
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză