MBASTUDIES.RO

Compară Programe MBA în Audit 2019 în Statele Unite ale Paris în Franţa

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Paris este cel mai populat oraș din Franța și capitalul său. Ea are peste 2 milioane de locuitori. Acesta joacă gazdă la importante centre de învățare și de arte din regiunea europeană. Fiind acasă la cel mai mare număr de persoane cu studii superioare, Paris are mai multe universitati de prestigiu din Franța.

Solicită Informații Programe de MBA în Audit în Statele Unite ale Paris în Franţa 2019

1 Rezultate din Audit, Paris Filter

MBA specializată - Audit și control al managementului

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
Campus La zi Part time 1 an Octombrie 2019 Franţa Paris + 1 mai mult

Managerul de audit sau de management este puterea propusă pentru a gestiona mai bine riscurile și a consolida eficiența companiei. Pe lângă activitățile sale principale, funcțiile inter-funcționale și manageriale sunt: inteligența profesională, instruirea operațională, monitorizarea calității etc.