MBASTUDIES.RO

Compară Programe MBA în Audit 2019/2020 in Accra în Ghana

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Ghana, cunoscut sub numele de Republica Ghana, este un stat suveran situat pe Golful Guineea și Oceanul Atlantic în vest Africas

Accra este capitala Ghana și locuiește mai mult de 4.000.000 de locuitori în interiorul granițelor sale. Acesta este un centru economic major care implică o serie de hoteluri, bănci și industrii. Ea are numeroase universități și alte instituții de învățământ superior.

Solicită Informații Programe de MBA în Audit in Accra în Ghana 2019/2020

2 Rezultate din Audit, Accra Filter

MBA în audit intern

University Of Professional Studies Accra
Campus La zi 24 luni Septembrie 2019 Ghana Accra

Master of Business Administration în audit intern este conceput pentru a satisface nevoile academice și profesionale la nivel înalt ale sectoarelor publice și private ale economiei.

Mba în audit

University Of Professional Studies Accra
Campus La zi 24 luni Septembrie 2019 Ghana Accra

Acest program este conceput pentru a pregăti solicitanții de succes pentru a dezvolta o înțelegere și apreciere a valorilor procesului de audit și necesitatea de a menține standarde etice în aplicarea practicilor de audit.