MBASTUDIES

Compară 3 Programe MBA în Audit

Un MBA este un Master of Business Administration grad. Se poate obține odată ce a fost realizată o diplomă de licență. Următorul pas al educației dvs. relevă potențialilor angajatori că ați obținut o înțelegere deplină a subiectului de studiu.

Ce este un MBA în audit? În lumea finanțelor, datele trebuie verificate corespunzător pentru a fi de încredere. Auditul este sistemul prin care informațiile sunt transmise unei terțe părți independente care verifică dacă concluziile care au fost trase au fost obținute în mod corespunzător. Ei verifică toate datele și apoi confirmă că toate procesele au fost respectate corespunzător pentru a obține rezultatele corecte. Actul de a avea datele dvs. auditat dă companiei și terților care fac afaceri cu compania unele încredere că toate declarațiile de sănătate financiară au fost bine verificate și corect.

Beneficiile obținerii unui MBA în audit pot depăși viața dvs. profesională și în viața dvs. personală. S-ar putea să aflați că ați dobândit abilități în domeniul informaticii, al gestionării banilor și al organizării.

Costul unui program ca acesta poate fluctua în funcție de școala pe care o alegeți, de regiunea în care se află și de cât de mult din program poate fi realizat online. Contactați direct instituția preferată pentru a afla mai multe.

Carierele în domeniul auditului sunt expansive și ajung dincolo de firmele tradiționale de contabilitate. În timp ce ați putea alege să mergeți pe acel traseu și să deveniți un contabil de personal care gestionează auditul cărților unei alte companii, este posibil să aveți și posibilitatea de a vă începe propria afacere și de a crește de la început. Alternativ, ați putea deveni un profesor, scriitor sau consultant, împărtășind cunoștințele dvs. cu alții. Există, de asemenea, opțiuni în activitatea guvernului: Mai multe ramuri ale guvernului se ocupă de auditul cărților întreprinderilor private.

În întreaga lume, școlile de toate dimensiunile oferă programe în domeniul auditului, atât online cât și în persoană. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Audit Filter

Mba în audit

University Of Professional Studies Accra
MBA
<
Normă întreagă
<
24 luni
Engleză
Campus

Acest program este conceput pentru a pregăti solicitanții de succes pentru a dezvolta o înțelegere și apreciere a valorilor procesului de audit și necesitatea de a menține sta ...

Citeste mai mult

Mba în domeniul finanțelor corporative, de audit și de control

Grupo Tiradentes
MBA
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
407 ore
Portuguese (Brazil)
Campus

Ore adecvate; profesori de renume și experți de pe piața locală; infrastructură compatibilă cu cerința standard a publicului nostru țintă; experiența practică și prezența unor ...

Citeste mai mult

MBA în audit intern

University Of Professional Studies Accra
MBA
<
Normă întreagă
<
24 luni
Engleză
Campus

Master of Business Administration în audit intern este conceput pentru a satisface nevoile academice și profesionale la nivel înalt ale sectoarelor publice și private ale econ ...

Citeste mai mult