MBASTUDIES.RO

Compară Programe de MBA în Aviație în America de Nord 2019/2020

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

MBA în Managementul Aviației nu numai că va oferi cunoștințe largă de finanțe, managementul resurselor umane, marketing si managment strategic, dar toate acestea vor fi în contextul aeriene și operațiuni aeroportuare și cu un accent pe probleme globale actuale. Daca esti un pilot, inginer sau alt profesionist care lucrează deja în industria aviației aceasta este o alegere ideala pentru tine.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Privește Programe de MBA în Aviație în America de Nord 2019/2020

1 Rezultate din Aviație, America de Nord Filter

Managementul aviației MBA

Lynn University
Campus Online Part time 1 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Boca Raton + 1 mai mult

Urmărirea unui aviație MBA este o modalitate incredibilă de a deschide noi oportunități pentru administrarea aeroportului și pentru a gestiona căile aeriene din lume. Cu această specializare, puteți obține o bază de cunoștințe care se aplică problemelor și provocărilor care se confruntă cu lumea de zbor.