MBASTUDIES.RO

Compară Programe MBA în Aviație 2019 în Statele Unite ale Boca Raton în Statele Unite ale Americii

Având în vedere puterea de un MBA și ușile se deschide, rețeaua oferă și abilitățile de rezolvare a problemelor se învață, studenții de afaceri trebuie să se implice mai mult în educația lor și să facă un efort conștient pentru a înțelege ceea ce ei doresc să iasă din de gradul lor de MBA.

MBA în Managementul Aviației nu numai că va oferi cunoștințe largă de finanțe, managementul resurselor umane, marketing si managment strategic, dar toate acestea vor fi în contextul aeriene și operațiuni aeroportuare și cu un accent pe probleme globale actuale. Daca esti un pilot, inginer sau alt profesionist care lucrează deja în industria aviației aceasta este o alegere ideala pentru tine.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Boca Raton, în Palm Beach Florida este un oraș care studenții care aspiră-ar iubi și a fost numit "înmugurire oraș colegiu". Există cinci universități majore care se poate alege de la.

Solicită Informații Programe de MBA în Aviație în Statele Unite ale Boca Raton în Statele Unite ale Americii 2019

1 Rezultate din Aviație, Boca Raton Filter

Managementul aviației MBA

Lynn University
Campus Online Part time 1 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Boca Raton + 1 mai mult

Urmărirea unui aviație MBA este o modalitate incredibilă de a deschide noi oportunități pentru administrarea aeroportului și pentru a gestiona căile aeriene din lume. Cu această specializare, puteți obține o bază de cunoștințe care se aplică problemelor și provocărilor care se confruntă cu lumea de zbor.