MBASTUDIES.RO

Compară 3 Programe MBA în Aviație

Un MBA în Aviație este un program interesant, care oferă cei care au o pasiune pentru industria aeronautică posibilitatea de a combina pasiunea lor, cu un grad de afaceri. Industria aviatică este în mod constant în creștere, ca este nevoie de profesioniști cu expertiză tehnică și de afaceri. Există MBA în programele de aviatie situate pe tot globul, care va oferi studenților, cu o educație de top-notch. Într-un MBA în programul aerian, elevii vor dobândi o fundație solidă de afaceri și de a aplica aceste principii și cunoștințe pentru a industriei aviatice. Cei care aleg să ia un MBA în Aviație de obicei, merg pe la cariere interesante în domeniul managementului aeroportului, Regulamentul aviație, logistica, analiza de business, achiziții, vânzări și de marketing pentru angajatori, cum ar fi companiile aeriene, producătorii de aeronave, școli de zbor, agenții guvernamentale , militare, și aeroporturi, printre multe altele.Dacă doriți să aflați mai multe despre un MBA în grad de Aviație, răsfoiți programele de mai jos și pentru a găsi următorul pas spre obiectivele academice și profesionale!

3 Rezultate din Aviație Filter

Maestru de administrare a afacerilor în domeniul aviației

Singapore Aviation Academy
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Singapore Singapore Online

Master of Business Administration în Aviație (MBAA) vă va oferi o bază solidă necesară pentru a reuși în mediul aviatic de astăzi. Conceput pentru a sublinia aplicarea unor concepte moderne de management, metode și instrumente într-un context de aviație, vă veți bucura de toate oportunitățile puse la dispoziția unui student la MBAA cu un avantaj competitiv adăugat de specialitate în domeniul aviației.

Managementul aviației MBA

Lynn University
Campus Online Part time 1 - 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Boca Raton + 1 mai mult

Urmărirea unui aviație MBA este o modalitate incredibilă de a deschide noi oportunități pentru administrarea aeroportului și pentru a gestiona căile aeriene din lume. Cu această specializare, puteți obține o bază de cunoștințe care se aplică problemelor și provocărilor care se confruntă cu lumea de zbor.

Industria aerospațială MBA

Toulouse Business School
Campus La zi Part time Septembrie 2019 Franţa Toulouse

MBA Aerospace oferă o educație de clasă mondială eficientă și convenabilă pentru manageri cu experiență care doresc să-și dezvolte competențele și conducerea internațională în domeniul aerospațial.