Filter
MBA
Azerbaidjan Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii de MBA Cel Mai Bun în Azerbaidjan 2019/2020

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Pentru un cuplu de ani, Azerbaidjanul a îmbunătățit sistemul de învățământ superior prin îmbunătățirea nivelului de educație în mai multe universități la standarde internaționale. Există, de asemenea, îmbunătățită relația studenți cazul în care unele dintre cursuri sunt oferite în limbi de circulație internațională, cum ar fi engleză, chineză și spaniolă.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de MBA în Azerbaidjan 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Khazar University

Programul de MBA dezvoltă abilități generale de management și oferă cunoștințe avansate și abilități în diferite domenii de activități de afaceri, în funcție de concentra ... [+]

Masterate în Administrarea Afacerilor în Azerbaidjan 2019/2020.

Programul de MBA dezvoltă abilități generale de management și oferă cunoștințe avansate și abilități în diferite domenii de activități de afaceri, în funcție de concentrații . Profesioniștii cu diplomă de MBA demonstrează avantaje competitive semnificative în toate tipurile de organizații. Calificările obținute de absolvenții programului sunt esențiale pentru a deveni lider în comunitatea de afaceri.

La cel mai înalt nivel de calificare în afaceri, programul Khazar University MBA oferă o cale de dezvoltare intensivă a managementului. Competențele și cunoștințele dezvoltate în programul MBA sunt aplicabile tuturor formelor de organizare și sunt utile atât managerilor profesioniști, cât și celor cu ambiții antreprenoriale.... [-]

Azerbaidjan Baku
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză