Filter
MBA
Malaysia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Banking în Malaezia 2019

Elevii de multe ori e de mirare dacă decizia lor de a ieși din lume corporative și va demara pe un MBA scump a fost înțelept. Până de curând, cea mai grea parte a unui MBA a fost obtinerea acceptată de către o scoala de afaceri de top. Avand un MBA a fost echivalentul a între două-și-o jumătate și patru ani de experiență în plus de rating. Este în momente ca acestea că vă dați seama că adevărata valoare a unui MBA.

Sectorul bancar este în continuă evoluție și accelerarea cum se cere profesioniștilor care au abilitățile și cunoștințele pentru a merge cu aceste schimbări. Un MBA în domeniul bancar vă echipează pentru a fi la egalitate cu cerințele din această industrie. Băncile au nevoie de profesionisti care pot livra rezultate eficiente, Acest program oferă studenților inovatoare cunoștințele și abilitățile antreprenoriale necesare pentru a excela în această industrie la nivel mondial.

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Programe MBA de Top în Banking în Malaezia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
MBABanking

1 Rezultate din Banking, Malaysia

Nilai University

... [+]

Cele Mai Bune Programe MBA în Banking în Malaezia 2019. Cerințe de intrare Diplomă de licență într-un domeniu conex (CGPA<2.50) AND 5 years of working experience [-]
Malaysia Nilai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză