Filter
MBA
Malaysia Nilai Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe MBA în Banking 2019 in Nilai în Malaezia

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

MBA în domeniul bancar este un program conceput pentru profesioniștii care doresc să urmeze o carieră în sectorul bancar. Ca sectorul bancar este în continuă schimbare, profesioniștii care doresc pentru a impulsiona cariera lor de a investi în obținerea o diplomă de MBA. Acest program oferă studenților cu cele mai recente evoluții de până-la-data de învățare, competențe și etică pentru a face față cu provocările din industria financiară globală.

Dacă aveți nevoie de cel mai bun mediu de studiu în Asia, se înscrie în învățământul terțiar în Malaezia.Aceasta este o țară cu cultura bogată și activități vaste de a părăsi vă distra și relaxa în timp ce studia în țară

Frumosul oraș de Nilai este unul dintre locurile în plină expansiune din Malaezia. Nilai are unele dintre cele mai bune tehnologii și universități de cercetare pe baza de Malaezia. Universitatea Nilai este bine cunoscut pentru sistemul său de top educație de clasă.

Solicită Informații Programe de MBA în Banking in Nilai în Malaezia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
MBABanking

1 Rezultate din Banking, Nilai

Studii
Locație
Malaysia
Nilai
Tip de studiu
Ritm
Nilai University

... [+]

Masterate în Administrarea Afacerilor în Banking in Nilai în Malaezia. Cerințe de intrare Diplomă de licență într-un domeniu conex (CGPA<2.50) AND 5 years of working experience [-]
Malaysia Nilai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză