Filter
MBA
Camerun

Compară 3 Studii de MBA de Top în Camerun 2020

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Vest statul african Camerun are o creștere rapidă sistem de învățământ superior. Colegii și universități au fost puțini la număr, până de curând, dar multe școli noi, oferind o varietate de noi programe academice au diversificat foarte mult opțiunile pentru elevii din această țară.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de MBA în Camerun 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Camerun
Tip de studiu
Ritm
Catholic University Of Cameroon

Acest program vizează studenții cu un amestec dinamic de probleme contemporane care afectează activitatea bancară, administrația fiscală și finanțele. O astfel de abordar ... [+]

Misiune

Acest program vizează studenții cu un amestec dinamic de probleme contemporane care afectează activitatea bancară, administrația fiscală și finanțele. O astfel de abordare este cu siguranță ideală pentru o țară care se străduiește să își găsească locul printre economiile emergente.

Obiective

Obiectivul principal al acestui curs este de a oferi studenților cunoștințele existente care leagă teoria de practică în domeniu. Se urmărește, de asemenea, formarea studenților care sunt competenți în gestionarea pozițiilor financiare și a celorlalte poziții financiare, atât la nivel mediu, cât și la cel mai înalt nivel de conducere din economie.

Cerințe de admitere... [-]
Camerun Bamenda
Februarie 2020
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Catholic University Of Cameroon

Acest program își propune să forțeze studenții în ceea ce privește gestionarea eficientă și eficientă a operațiunilor și planificarea și executarea proiectelor atât în ​​ ... [+]

Misiune

Acest program își propune să forțeze studenții în ceea ce privește gestionarea eficientă și eficientă a operațiunilor și planificarea și executarea proiectelor atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public.

Obiective

Obiectivele acestui program sunt de a pregăti elevii cu:

Capacități și capacități analitice mari.

Cunoștințe și abilități necesare pentru propunerea, planificarea, implementarea, gestionarea și evaluarea proiectelor de dezvoltare.

Îmbunătățirea abilităților și cunoștințelor în domenii funcționale specializate, cum ar fi infrastructura și dezvoltarea socio-economică.... [-]

Camerun Bamenda
Februarie 2020
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Catholic University Of Cameroon

Principala misiune a acestui program este de a instrui și de a echipa managerii de resurse umane cu cunoștințe și abilități care să le permită să joace un rol activ și st ... [+]

Masterate în Administrarea Afacerilor în Camerun 2020. Misiune

Principala misiune a acestui program este de a instrui și de a echipa managerii de resurse umane cu cunoștințe și abilități care să le permită să joace un rol activ și strategic în procesul general de afaceri prin conceperea de sisteme și proceduri de resurse umane care sunt aliniate la prioritățile și afacerile companiei obiective.

Obiective

Obiectivele acestui program sunt:

Implicați elevii cu experiență și cunoștințe necesare carierei de nivel mediu și superior în domeniul managementului și dezvoltării resurselor umane.Oferiți elevilor cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra eficient cu resursele umane pentru a spori contribuția tuturor angajaților la eficiența organizaționalăCerințe de admitere... [-]
Camerun Bamenda
Februarie 2020
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză