MBASTUDIES

Vezi Programe MBA Part time în Statele Unite ale Sfântul Ioan Canada

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Orașul oferă o serie de oportunități de a majora în orice curs de preferințele dumneavoastră. Cu un număr de școli renumite, cum ar fi Universitatea din New Brunswick, acest oraș este în prim-planul în îmbunătățirea nivelului de învățământ superior din Canada.

Solicită Informații Programe de MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Sfântul Ioan în Canada 2021

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration

The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business
MBA
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;5 semestre
30 May 2021
Engleză
Campus

Oferit de cea mai veche universitate de limbă engleză din Canada, programul Masters of Business Administration (MBA) al Universității din New Brunswick Saint John oferă o educ ...

Citeste mai mult