Filter
MBA
Canada Saskatchewan Saskatoon Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe MBA de Top în Statele Unite ale Saskatoon Canada 2019

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Persoanele fizice care au obținut deja o diplomă de licență și doresc să crească în continuare cunoștințele și formarea lor pot alege pentru a câștiga un Master of Business Administration, sau MBA. Un MBA este un program de doi ani, care ar putea ajuta pregăti absolvenți pentru o carieră în conducere și de management în lumea afacerilor.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Prosperitatea de învățământ superior în Saskatoon a fost bazat în jurul institutelor excelent și numeroase învățământ superior din oraș. Elevii pot întreprinde programe diferite de la diferite colegii, universități și campusuri universitare situate în acest oraș frumos.

Vezi Programe MBA în Statele Unite ale Saskatoon în Canada 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Canada
Saskatchewan
Saskatoon
Tip de studiu
Ritm
University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Formatul intensiv și extrem de integrat al MBA-urilor Edwards vă va dezvolta capacitatea de management într-un mod aplicat și util. Mai mult decât atât, veți învăța abili ... [+]

Despre

Formatul intensiv și extrem de integrat al MBA-urilor Edwards vă va dezvolta capacitatea de management într-un mod aplicat și util. Mai mult decât atât, veți învăța abilitățile de conducere ale oamenilor, cum ar fi cum să gestionați, cum să comunicați în mod eficient și cum să conduceți.

Un aspect cu totul unic al acestui program inovativ de MBA este învățarea concentrată și integrarea conceptelor de afaceri. Fiecare curs este oferit consecutiv într-un format modular. Cursurile sunt programate în perioade de trei săptămâni, creând un mediu de învățare intensiv care îmbogățește studenții în domeniul respectiv, permițând în același timp flexibilitate în planificarea educației MBA. În plus, studenții noștri învață cum sunt integrate conceptele de afaceri în deciziile de afaceri printr-o combinație de cursuri aplicate, exerciții, studii de caz și proiecte care încorporează fiecare zonă de afaceri funcțională.... [-]

Canada Saskatoon
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
12 - 36 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză