MBA

Generalități

Programul de descriere

MBA cu Leadership ca specializare electivă

Acest program acreditat ACBSP este conceput pentru studenții care speră să devină lideri într-un cadru global. Master of Business Administration (MBA) program oferit de UCW Vancouver vă va dota cu abilitățile necesare pentru a aborda situații complexe. Acest lucru este realizat prin explorarea soluțiilor practice care vă vor ajuta organizația să prospere.

UCW Vancouver a făcut cursul mai accesibil studenților săi, permițând conducerii să fie luată ca o opțiune. Acest lucru vă va permite să vă dezvoltați înțelegerea conducerii eficiente și să îmbunătățiți aceste abilități. Pentru a pune în practică ceea ce ați învățat, programul se închide cu un proiect de cercetare major, permițându-vă posibilitatea de a afișa modul în care abilitățile dvs. pot fi aplicate scenariilor din viața reală.

Managementul schimbării

Managementul eficient este crucial în conducerea unei afaceri. Prin urmare, acest curs se concentrează asupra teoriei intervenției și asupra modului în care puteți alinia structura organizației dvs. cu strategia, în special în perioade de instabilitate sau schimbări neașteptate. Pentru a vă dezvolta înțelegerea privind gestionarea schimbărilor și pentru a ajuta la atenuarea riscurilor din cadrul organizației dvs., puteți schimba toate modelele de agenți, analiza conținutului, colectarea de date și mecanismele de feedback. Veți învăța cum să răspundeți proactiv schimbării.

Trebuie remarcat faptul că pentru a lua acest curs, nivelul 2 trebuie completat ca o condiție prealabilă.

negocierile

Negocierea este capacitatea de a forma un acord între două sau mai multe părți. Acest curs va prezenta studenților teoriile și procesele de negociere într-o multitudine de situații. Veți fi, de asemenea, învățați tehnici de negociere și cum să analizați propriul comportament în aceste situații. Cea mai bună modalitate de a-ți dezvolta abilitățile este prin practică și experiență. Prin urmare, veți participa la exerciții de negociere pentru a aplica ceea ce ați învățat din citirile și discuțiile de clasă atribuite situațiilor pe care le puteți întâlni într-un mediu de afaceri. Cursul vă va face eligibil pentru specializarea Leadership.

Conducerea și luarea deciziilor

Pentru a fi un lider de succes, va trebui să vă familiarizați cu următoarele: articularea strategiei și a viziunii dvs., comunicarea principiilor în spatele conducerii eficiente, înțelegerea modului în care mediile personale modelează comportamentul și relațiile și, în final, dezvoltarea unor noi decizii și probleme - metode de rezolvare. Acest curs se concentrează pe competența finală prin încurajarea studenților să utilizeze abilitățile pe care le-au învățat în timpul studiilor lor MBA. Prin intermediul simulării de afaceri bazate pe computer și a studiilor de caz, veți continua dezvoltarea abilităților de leadership.

Trebuie remarcat faptul că, pentru a lua acest curs, nivelul 3 trebuie să fie îndeplinit ca o condiție prealabilă.

111927_MBA728X291-2.jpg

MBA cu Marketing ca o specializare electivă

Acest program acreditat ACBSP este conceput pentru studenții care speră să devină lideri într-un cadru global. Master of Business Administration (MBA), program oferit de UCW Vancouver vă va dota cu abilitățile necesare pentru a aborda situații complexe prin explorarea soluții practice care vor ajuta organizația dumneavoastră să prospere.

UCW Vancouver a făcut recent cursul mai accesibil studenților săi, permițând Marketingului să fie luată ca o alegere. Acest lucru vă va permite să vă dezvoltați înțelegerea de marketing eficient și să vă îmbunătățiți aceste abilități. Pentru a pune în practică ceea ce ați învățat, programul se închide cu un proiect de cercetare major, permițându-vă posibilitatea de a arăta cum abilitățile pe care le-ați învățat pot fi aplicate scenariilor din viața reală.

Managementul marketingului

Strategia digitală de marketing

Având în vedere faptul că lumea digitală crește mai rapid, prezența online este crucială pentru întreprinderile care doresc să își construiască marca. Acest curs vă oferă o înțelegere globală a marketingului digital și ce strategii pot fi dezvoltate pentru a răspunde provocărilor legate de digitalizare. Veți învăța, de asemenea, cum să utilizați aceste strategii pentru a vă atinge obiectivele de marketing pe termen lung. Subiectele includ: canale digitale, optimizarea marketingului digital, strategia de marketing digital, aspectele etice, sociale și juridice în marketingul digital, canalele internaționale, designul mobil receptiv, publicitatea online și mediile sociale.

Promovarea marketingului

Publicitatea și promoțiile fac parte integrantă din marketing. Acest curs vă oferă o înțelegere a funcției de comunicare în cadrul unei echipe de marketing a unei companii dintr-o perspectivă de comunicare integrată de marketing (IMC). Veți învăța cum să proiectați, să implementați și să evaluați materiale promoționale în timp ce studiați tactici comune de promovare.

Marketing international

Elevii vor aplica cunoștințele pe care le-au dezvoltat în alte module pe acest curs. Veți fi încurajați să vă gândiți la conceptul pieței externe și la modul în care nevoile clienților globali sunt afectate de condițiile culturale, economice și politice. Veți învăța, de asemenea, aptitudini valoroase, cum ar fi modul de evaluare a potențialului de piață al unei țări și riscurile cu care se confruntă afacerea dvs., împreună cu modul de desfășurare a concurenței. Un alt aspect care va fi explorat este logistica internațională și modul de funcționare a procedurilor de import / export.

111924_MBA728X291.jpg

MBA cu finanțe ca o specializare electivă

Acest program acreditat ACBSP este conceput pentru studenții care speră să devină lideri într-un cadru global. Master of Business Administration (MBA), program oferit de UCW Vancouver vă va dota cu abilitățile necesare pentru a aborda situații complexe prin explorarea soluții practice care vor ajuta organizația dumneavoastră să prospere.

UCW Vancouver a făcut recent cursul mai accesibil studenților săi, permițând ca Finanțele să fie luate ca electivă. Acest lucru vă va permite să vă dezvoltați înțelegerea de finanțare eficientă și să vă îmbunătățiți aceste abilități. Pentru a pune în practică ceea ce ați învățat, programul se închide cu un proiect de cercetare major, permițându-vă posibilitatea de a arăta cum abilitățile pe care le-ați învățat pot fi aplicate scenariilor din viața reală.

Management financiar

Analiza și managementul investițiilor

Acest curs pregătește studenții pentru a lucra în tranzacții și investiții. Veți înțelege cum să construiți și să gestionați un portofoliu de investiții și cum să examinați diferitele tipuri de securitate a investițiilor. Sunt abordate o gamă largă de subiecte, inclusiv: abordări analitice, titluri derivate, acțiuni, titluri cu venit fix, alternative de investiții, selecție de portofoliu și tranzacții de administrare, risc și rentabilitate, piețe de valori mobiliare și tranzacționare și SWAPS. Acest curs vă va face eligibil pentru specializarea Management Financiar.

Planificarea financiară personală

Planificarea financiară este importantă în afaceri și în viața personală. Cursul de planificare financiară personală permite studenților să înțeleagă planificarea pensiilor și modul de realizare a obiectivelor de planificare financiară pe termen lung. Sunt incluse o gamă largă de subiecte, cum ar fi planificarea imobiliară, asigurarea, planurile de pensii și anuitățile, produse precum investițiile, riscurile în planificarea financiară, RRSP-urile, RRIF-urile, LIF-urile, rolurile de impozitare și valoarea în timp a banilor. Acest curs vă va face eligibil pentru specializarea Management Financiar.

Gestionarea instituțiilor financiare globale

Acest curs explorează industria instituțiilor financiare și analizează riscurile implicate, cadrul care reglementează instituțiile financiare și modul în care acestea sunt monitorizate. Până la urmă, veți avea cunoștințe despre Comitetul de la Basel privind supravegherea bancară (BCBS) și despre mediul de reglementare din Canada și pe plan internațional. Acest curs vă va face eligibil pentru specializarea Management Financiar.

Ultima actualizare Nov 2019

Despre facultate

University Canada West is a University with a clear vision—to be a leading, respected independent University in Canada and abroad, known for innovation and effectiveness in preparing motivated student ... Citeste mai mult

University Canada West is a University with a clear vision—to be a leading, respected independent University in Canada and abroad, known for innovation and effectiveness in preparing motivated students for professional-level careers and societal leadership. UCW transform students into leadership-ready graduates for communities around the world. Citește mai puţin
Vancouver , Canada Online + 1 Mai mult Mai Puțin