MBA

Generalități

Programul de descriere

Situat în orașul antreprenorial înfloritor Shenzhen, China și imediat adiacent centrului financiar din Hong Kong, Peking University HSBC Business School (PHBS) aduce prezența istorică a Universității Peking în sudul țării și se află chiar în inima unuia dintre lumi cele mai promițătoare și dinamice zone metropolitane. Puține alte regiuni din China oferă un cadru mai potrivit pentru o instituție destinată să devină cea mai importantă școală de afaceri din această țară.

Acreditată de EFMD pentru EPAS și AACSB , PHBS a crescut rapid în reputație și ca centru de excelență internațională în domeniul educației pentru afaceri.

PHBS oferă atât full-time programul de MBA în limba engleză și part-time program de MBA chinez, și combină teoria generală de management, înțelegerea profundă a afacerilor la nivel mondial, și își propune să ajute elevii să dezvolte abilități și cunoștințe eficiente de management.

Anul universitar este format din două semestre, câte două module. Fiecare modul rulează timp de nouă săptămâni. În plus, membrii facultății și-au câștigat doctoratul. de la universități de top din lume, iar toate cursurile sunt instruite exclusiv în limba engleză.

  • Curriculum

PHBS doi ani de MBA poate fi fie engleza-predat și full-time MBA cu cursuri de zi de zi sau chinez-a învățat part-time MBA cu clase de week-end pentru cei care lucrează în prezent pentru a putea să-și continue de muncă neîntrerupt. Membrii facultății și-au câștigat titlul de doctorat. de la universități de top din lume și au lucrat în marile companii din întreaga lume, aducând experiența lor din lumea reală la clasă. Cursurile includ economie managerială, statistici de afaceri, China și economia mondială, contabilitate financiară, comportament organizațional, comunicări de afaceri, managementul resurselor umane, antreprenoriat etc.

  • Obiectivele programului

Programele oferă educație de management de cea mai bună calitate pentru studenții cu spirit inovator în domeniile economie, management și finanțe care acoperă teoria managementului general încadrată într-un context internațional pentru o înțelegere profundă a arenei de afaceri globale de astăzi.

PHBS de 2 ani MBA își propune să ajute studenții să construiască o bază solidă în teoria managementului, să dobândească cunoștințe de management și să dezvolte abilități manageriale eficiente.

  • Cerințele de nivel, procesul de aplicare și cerințele de admitere

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning,recognized internationally as one of China's premier centers of academic excellence. Founded in 2004, as Peking Uni ... Citeste mai mult

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning,recognized internationally as one of China's premier centers of academic excellence. Founded in 2004, as Peking University Shenzhen Graduate School of Business, we were renamed Peking University HSBC Business School (PHBS) in August of 2008. PHBS seeks not only to build on its parent institution's inspiring traditions, but also to develop its own world-class reputation. Citește mai puţin
Shenzhen , Witney + 1 Mai mult Mai Puțin