MBA

Generalități

Programul de descriere

Situat în orașul antreprenorial înfloritor Shenzhen, China și imediat adiacent centrului financiar din Hong Kong, Peking University HSBC Business School (PHBS) aduce prezența istorică a Universității Peking în sudul țării și se află chiar în inima unuia dintre lumi cele mai promițătoare și dinamice zone metropolitane. Puține alte regiuni din China oferă un cadru mai potrivit pentru o instituție destinată să devină cea mai importantă școală de afaceri din această țară.

PHBS-20190918-10" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135808_SEEN-PHBS-20190918-10.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-10" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Acreditat de EFMD pentru EPAS și de AACSB , PHBS a crescut rapid în reputație și ca centru de excelență internațională în educația de afaceri.

PHBS oferă atât program full-time de MBA în limba engleză , cât și program parțial MBA chinezesc și combină teoria generală a managementului, înțelegerea profundă a afacerilor globale și își propune să îi ajute pe studenți să dezvolte abilități de management și idei eficiente.

Anul universitar este format din două semestre, câte două module. Fiecare modul rulează timp de nouă săptămâni. În plus, membrii facultății și-au câștigat diplomele de doctorat de la universități de top din lume și toate cursurile sunt instruite exclusiv în limba engleză.

Curriculum

PHBS doi ani de MBA pot fi fie un MBA predat în engleză și full-time MBA cu clase în timpul săptămânii sau MBA cu predare chineză part-time cu cursuri de weekend pentru cei care lucrează în prezent pentru a putea continua angajarea neîntreruptă. Membrii facultății și-au câștigat doctoratul de la universități de top din întreaga lume și au lucrat în companii majore din întreaga lume, aducând experiența lor reală în sala de clasă. Cursurile includ economia managerială, statisticile de afaceri, China și economia mondială, contabilitatea financiară, comportamentul organizațional, comunicațiile de afaceri, managementul resurselor umane, antreprenoriat etc.

Obiectivele programului

Programele oferă educație de management de cea mai bună calitate pentru studenți cu un spirit inovator în domeniile economiei, managementului și finanțelor care acoperă teoria managementului general încadrată într-un context internațional pentru o înțelegere profundă a domeniului global de afaceri de astăzi.

Programul MBA de 2 ani de la PHBS își propune să ajute studenții să-și construiască o bază solidă în teoria managementului, să dobândească cunoștințe de management și să dezvolte abilități de management eficiente.

PHBS-20190918-16" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135806_SEEN-PHBS-20190918-16.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-16" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Cum să aplicați?

Completați formularul de cerere online și trimiteți documentele de admitere la Oficiul Internațional.

Cerința cererii

  • Trebuie să dețină o diplomă de licență de la o universitate recunoscută;
  • Trebuie să aveți dovada de competență în limba engleză, cu un scor TOEFL satisfăcător (90 sau mai mare) sau IELTS (6.5 și mai mare), cu excepția cazului în care sunteți un vorbitor nativ de limba engleză;
  • Trebuie să fie un cetățean non-chinez cu un pașaport valabil;
  • Scorurile GMAT și GRE nu sunt necesare, dar sunt luate în considerare în acordarea admiterii.

Termen limita

Termenul de prioritate

6 decembrie

Intrări periodice

31 martie

Bursa de studiu

PHBS creat o bursă finanțată de școală pentru studenții internaționali. Bursa oferă studenților calificați cu performanțe deosebite, fie cu o jumătate de studiu sau cu o bursă de studii complete.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru aici

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning, recognised internationally as one of China's premier centres of academic excellence. Founded in 2004, as Peking Un ... Citeste mai mult

For more than 100 years, Peking University has been an elite institution of learning, recognised internationally as one of China's premier centres of academic excellence. Founded in 2004, as Peking University Shenzhen Graduate School of Business, we were renamed Peking University HSBC Business School (PHBS) in August of 2008. PHBS seeks not only to build on its parent institution's inspiring traditions but also to develop its own world-class reputation. Citește mai puţin
Shenzhen , Witney + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited