Filter
MBA
Finlanda Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Conducere în Finlanda 2020

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Un MBA în Leadership este un program de masterat pentru studenții și profesioniștii care doresc să gestioneze și să conducă angajații. Programele se pot concentra pe subiecte precum motivarea angajaților, abilități de management, organizarea echipei și rezolvarea problemelor legate de productivitate.

Formală sistemul de învățământ superior din Finlanda este 7-3-2-2 model. Universitatea nevoie de doi ani, în învățământul profesional sau tehnic și în cele din urmă de doi ani învățământul preuniversitar. Finlanda are, de asemenea, mai multe public, cât și universitățile particulare care au accesul permis de învățământ superior de elevi.

Programe MBA de Top în Conducere în Finlanda 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Conducere, Finlanda

Tampere University Of Applied Sciences

Aflați elementele esențiale despre conducerea oamenilor și a afacerilor în contextul educației internaționale. Programul nostru de masterat în Leadershipul Educațional es ... [+]

Deveniți lider în educație în secolul XXI

Aflați elementele esențiale despre conducerea oamenilor și a afacerilor în contextul educației internaționale. Programul nostru de masterat în Leadershipul Educațional este un program unic de colaborare la distanță. Acesta este organizat în principal online, cu trei săptămâni obligatorii, dar interactive și distractiv, în Finlanda.

Această diplomă de masterat la mijlocul carierei necesită 3 ani de experiență profesională după licență.

Programul se concentrează asupra competențelor și conceptelor de ultimă generație ale conducerii educaționale internaționale. Veți dezvolta competențele necesare pentru a conduce schimbările umane și tehnologice cu care se confruntă instituțiile de învățământ. Veți obține o perspectivă mai profundă asupra sistemului educațional finlandez de succes pentru a transfera cele mai bune practici în mediul dvs. Veți obține, de asemenea, instrumente practice și teorii cu privire la motivarea și conducerea dvs. și a altor educatori eficient și etic.... [-]

Finlanda Tampere
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 30 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză