MBASTUDIES

Vezi toate Programe MBA în Conducere Part time în Statele Unite ale Kempten Germania 2020/2021

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Un MBA în Leadership este un program postuniversitar conceput pentru profesioniștii și studenții care doresc să lucreze în funcții de management. Studenții învață cum să se raporteze la membrii echipei lor, dar și cum să gestioneze și să comunice în mod eficient.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Solicită Informații Programe de MBA în Conducere Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Kempten în Germania 2020/2021

1 Rezultate din Conducere, Kempten Filter

Part time Programul MBA: Managementul Afacerilor Internaționale

Hochschule Kempten University of Applied Sciences
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 semestre
Engleză
Germană
Campus

Sunteți în căutarea unui program de MBA flexibil și orientat spre practică care vă sprijină în cariera dvs.? MBA Kempten International Business Management

Citeste mai mult