MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Conducere Part time în Statele Unite ale Canterbury Regatul Unit 2020/2021

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Un MBA în Leadership este un program postuniversitar conceput pentru profesioniștii și studenții care doresc să lucreze în funcții de management. Studenții învață cum să se raporteze la membrii echipei lor, dar și cum să gestioneze și să comunice în mod eficient.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Canterbury este un oraș istoric cu catedrală, și nume înseamnă "oameni Kent 's bastion ". Este acasa, la patru universități și multe alte instituții de învățământ superior, care acoperă 25% din populația adultă din Canterbury.

Solicită Informații Programe de MBA în Conducere Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Canterbury în Marea Britanie 2020/2021

1 Rezultate din Conducere, Canterbury Filter

MBA educație conducere & management

Canterbury Christ Church University Business School
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;5 semestre
Engleză
Campus

MBA nostru în Educație Leadership & Management al a fost conceput pentru manageri cu experiență și profesioniștii care lucrează în domeniul educației în public, sectorul p ...

Citeste mai mult