Filter
MBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Vezi toate Programe MBA în Drept internațional Part time 2019/2020

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Solicită Informații Programe de MBA în Drept internațional Part time 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Drept internațional

ESLSCA Business School

Având în vedere efectele globalizării ca urmare a creșterii concurenței internaționale, companiile sunt obligate să dezvolte strategii ofensive în care sunt necesare tehn ... [+]

MBA International Business Law - Management și Finanțe este destinată nu numai avocaților la nivel înalt, ci și profesioniștilor care doresc să stăpânească probleme juridice avansate în domeniul lor de activitate. Această pregătire le oferă o stăpânire perfectă a problemelor piețelor și companiilor. Un activ decisiv pe o piață tot mai competitivă, în care aceste două sectoare rămân strâns legate.

Formarea este articulată în jurul a trei axe profesionale:

Riscul juridic în companii și piețe;Stăpânirea disciplinelor fundamentale ale ambelor sectoare;Implementarea soluțiilor strategice mai adaptate legal.

Acesta este motivul pentru care formarea oferă o lectură transversală legală a acestor două sectoare de activitate prin intermediul a două unități de învățământ (UE): lege și finanțe pe de o parte; Legea și managementul celeilalte.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Limba franceza
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză