Programe MBA în Economie

Compară 2 Programe MBA în Economie

Elevii care urmează o învățământ superior în administrarea afacerilor dincolo de cursurile oferite într-o diplomă de licență tipică pot primi un MBA. Un Master of Business Administration indică faptul că o persoană poate avea cunoștințe avansate în focus, cum ar fi marketing, finanțe, contabilitate și operațiunile de afaceri.

Ce este un MBA în economie? Programul de masterat în economie se concentrează pe formarea indivizilor pentru a-și exercita gândirea strategică în situații financiare și de afaceri dificile, în special în ceea ce privește clientul. Cursurile tind să se concentreze asupra predării elevilor pentru a optimiza cercetarea în domeniul informațiilor, pentru a analiza situații complexe, pentru a dezvolta soluții viabile, pentru a identifica surse legitime de talente și a produce cunoștințe utile pentru luarea deciziilor tactice. Datorită turbulențelor crescute între țări, instructorii pot alege, de asemenea, să se concentreze asupra războiului informațional și asupra modului de a atenua tensiunile.

Absolvenții programului tind să aibă capacități analitice puternice, care le pot servi bine atât în ​​viața profesională, cât și în cea profesională. Mulți dețin, de asemenea, abilități deosebite de rezolvare a problemelor, precum și un abil pentru atenuarea situațiilor complexe. Fiecare dintre aceste trăsături poate fi utilă în orice domeniu profesional.

Costul școlarizării colegiilor variază foarte mult, astfel încât nu există o modalitate reală de a ști cât de mult poate fi costat un MBA în economie fără să vorbească mai întâi cu un consilier. Din acest motiv, este important ca un individ să-și facă cercetările înainte de înscriere.

Persoanele care dețin o diplomă în economie sunt în mare cerere în aceste zile, și ca atare, absolvenții pot găsi oportunitatea de a urmări multe căi de carieră interesante. Anumite titluri de locuri de muncă includ analist politic, economist, analist bugetar, statistician, economist guvernamental, cercetător de piață, consultant, om de știință și profesor. Persoanele fizice pot găsi succes în sectorul guvernamental sau în mediul academic.

Multe instituții oferă un MBA în economie. Cursurile online devin din ce în ce mai populare din cauza confortului lor. Dacă sunteți gata să vă începeți educația, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

MBA Specializat In Strategie Si Inteligenta Economica

ESLSCA Business School
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Franţa Paris

MBA în Strategie și informații să satisfacă studenți, școală de afaceri, inginer, IEP și profesioniști. [+]

Creat în 1997, în urma recomandărilor Comitetului de Informații și strategie Companiile, în frunte cu Henri Martre în cadrul Comisiei de Planificare generală, Școala de război economic este acum de formare de referință de business intelligence în Franța.

Predarea în EMT se bazează pe patru principii directoare:

Optimizați căutare informații Identificarea surselor bune de expertiză Analizeaza situații complexe Produce cunoștințe utile pentru factorii de decizie

EMT este singura formare în business intelligence oferă o gamă diversă de exerciții pe teren, care se încadrează în strategia clientului. Pe parcursul anului, elevii noștri trebuie să se ocupe de cazuri concrete într-un sens tot mai mare de dificultăți.... [-]


Managementul Mba

Ana G. Méndez University System, Continental U.S. Campuses
Campus Cu normă întreagă September 2018 Statele Unite ale Americii Orlando Miramar

Programul de absolvent in Business Administration de la School of Business Administration de la Universitatea Metropolitan oferă un masterat în administrarea afacerilor cu specializare în Management. [+]

Programul de absolvent in Business Administration de la School of Business Administration de la Universitatea Metropolitan oferă un masterat în administrarea afacerilor cu specializare în Management. Metro campusuri Orlando / Florida de Sud a predat această disciplină în administrație. Programul oferă un curriculum excelent care pregătește studenții să-și asume responsabilități de conducere în mod eficient și eficient, este necesar în organizațiile de astăzi.

Experiența academică a programului permite elevilor să dezvolte abilitățile necesare în domeniul de Business Administration, ei vor capabili să-și asume funcții de conducere și de conducere în sectorul public și cel privat. Programul, de asemenea, contribuie la formarea de elevi educați și calificați, capabili să îndeplinească obiectivele personale și profesionale.... [-]