MBASTUDIES

Vezi tot Programe MBA în Economie Part time în Statele Unite ale Americii 2020

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Există dovezi de scriere economică ce datează înapoi la epoca mesopotamiană. Dezvoltarea economiei moderne este posibilă în mare parte din cauza a două grupuri care sunt cunoscute sub numele de fiziocrați și mercantiliști. Aceste grupuri au ajutat în dezvoltarea capitalismului în Europa secolului 16.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Economie Part time în Statele Unite ale Americii 2020

3 Rezultate din Economie, Statele Unite ale Americii Filter

West Virginia University MBA

West Virginia University
MBA
Aug 2020
<
La zi
<
12 luni
Engleză
Campus

West Virginia University , recondiționată, de 12 luni, full-time Master of Business Administration (MBA) program oferă studenților cu experiențe din lumea reală și oportunităț ...

Citeste mai mult

Master of Business Administration (MBA), economie

Bay Atlantic University - Washington, D.C.
MBA
26 May 2020
<
La zi
<
Part time
01 Apr. 2020
Engleză
Campus

Economia

Citeste mai mult

MBA în inițiativă socială și economică

ISEAD, Instituto Superior de Educación, Administración y Desarrollo
MBA
<
La zi
<
Part time
Spaniolă
Online

Dezvolta cunoștințele și aptitudinile pentru a aborda complexe și în schimbare provocările dezvoltării durabile și solidaritate, prin sporirea inițiativei antreprenoriale dura ...

Citeste mai mult