Programe de MBA în Egipt

Compară 2 Studii de MBA Cel Mai Bun în Egipt 2017

MBA

Egiptul este o locaţie interesantă şi incitantă pentru studenţii care doresc un program de MBA. Există o societate care evoluează rapid între una din cele mai vechi culturi din lume, pentru a permite explorarea şi creştere economică pentru studenţi, atât personal cât şi profesional. Egiptul are una dintre economiile cele mai dezvoltate din Orientul Mijlociu, crearea de oportunităţi pentru absolvenţii de studii în regiune, precum şi restul lumii. Un MBA în Egipt poate fi începutul unei cariere interesante şi plină de satisfacţii în afaceri.

MBA în Egipt programe sunt concepute pentru a crea lideri de afaceri inovatoare, cu cunoaştere şi înţelegere a practicilor de afaceri. Multe programe de MBA în Egipt, ia-o perspectivă internaţională pentru a pregăti studenţii pentru a gestiona într-o piaţă de afaceri din ce în ce mai globalizată. Elevii urmăresc MBA lor în Egipt vor avea aptitudinile personale şi profesionale necesare pentru a gândi critic şi strategic de luare a deciziilor.

Luaţi următorul pas în cariera ta!Pentru a afla mai multe despre obţinerea dvs. de MBA în Egipt, să ia o privire prin opţiunile de mai jos! 

Citește Mai Mult

Universitatea Din Mba Northampton

Stafford
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 18 - 60 luni Înscriere Deschisă Egipt Egipt Online

Acest MBA este oferit de Universitatea din Northampton. Acest program este conceput pentru a satisface nevoile de conducere de nivel superior de conducere sau potențiali în toate sectoarele de muncă. [+]

Universitatea din Northampton MBA

Școala Northampton Business (BNS) MBA este o calificare recunoscută la nivel internațional postuniversitare în management. Programul combină excelent de predare și de învățare de management generalist, cu extrem de valoroasă suplimentară de recunoaștere, calificare și activități. Noi oferim o combinație unică de oportunități care reprezintă o valoare excelentă pentru bani într-o piață competitivă și costisitoare.

Progresia dvs. prin intermediul programului de bază este însoțită de o serie de elemente de valoare adăugată, care includ:

Anuală a BNS MBA Conferinta

Elevii sunt bineveniți să participe la eveniment pe cheltuiala lor sau se alăture conferinței on-line... [-]


Master Of Business Administration (MBA)

AUC The American University in Cairo
Campus Cu normă întreagă September 2017 Egipt Cairo

Master of Business Administration (MBA) este un grad profesional proiectat pentru a pregăti studenții să urmeze o carieră de management. [+]

Master of Business Administration (MBA) Master of Business Administration (MBA) este un grad profesional proiectat pentru a pregăti studenții să urmeze o carieră de management. Elevii pot alege din următoarele concentrații; Marketing, Operations Management, Finante, Afaceri Internaționale, Leadership si Managementul Resurselor Umane, Industrie Construcții și gestionarea sistemelor de informare. Curriculum-ul pune accentul pe principiile operațiunile de afaceri de bază și ajută la dezvoltarea o perspectivă managerială. Școala de Afaceri a internaționalizat programul de MBA de a permite participanților să interacționeze cu studenți MBA de la alte părți ale lumii. Acreditare și Ranking Programul MBA Locul printre Top 200 în lume Potrivit Forbes Orientul Mijlociu, ASC a Programului de MBA de top-rang în regiunea arabă. School of Business ASC a primit acreditare Triple Crown, mai puțin de 1% din scoli de afaceri din întreaga lume sunt Triple Crown. Acesta este acreditat de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business International AACSB, de către statele Mijlociu în Învățământul Superior (MSCHE) și de calitate europene Improvement System equis). ‬ ‬ ‬ Cine este pentru? Programul de MBA este conceput pentru a servi studenții de mare calibru, care sunt angajate la întreprinderile locale și multinaționale și alte organizații din sectorul public și de stat. Acesta se adresează elevilor care sunt performante, precum și profesioniștilor care lucrează talentați care caută cea mai înaltă calitate de educație de afaceri absolvent disponibil în Egipt. Studenții care aspiră să devină oameni de afaceri, care sunt capabili de a aborda cu promptitudine provocărilor și valorificarea oportunităților inteligent. Elevii... [-]