94 MBA Programe în Emiratele Arabe Unite for 2024

MBA Programe în Emiratele Arabe Unite for 2024Filter
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    18 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Ridicați-vă aspirațiile la acest program de clasă mondială, internațională cu program part-time MBA, care se concentrează asupra dvs. ca lider de la bun început. De la antreprenoriat la finanțe internaționale, veți beneficia de cele mai recente gândiri și de perfecționarea competențelor care vă vor distruge pe piața competitivă de astăzi.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acest program de master, care constă în cursuri de 1 an și proiect de cercetare de 6 luni, la EAHM este pentru cei care doresc să facă următorul pas pentru a-și crește abilitățile și cunoștințele. Prin intermediul programului, studenții își pot echilibra munca și orele cu ușurință și pot construi o gamă largă de rețele de calitate în industrie. Cu absolvenți care au lucrat cu peste 100 de mărci din întreaga lume, EAHM este o poartă către o clasă mondială de oportunități.

    • Berlin, Germania
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    MBA cu module specializate în managementul vânzărilor nu numai că vă învață strategii eficiente de vânzări, ci vă permite și să dezvoltați, să evaluați și să implementați concepte de vânzări remarcabile. Acest program de studii acoperă în mod cuprinzător toate aspectele care sunt esențiale pentru succesul vânzărilor.

    • London, Regatul Unit
    • Boston, Statele Unite ale Americii
    • + 1 more

    Part time

    26 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Deveniți parte dintr-o cohortă mondială de profesioniști care doresc să iasă înainte de acasă. Am adus online MBA-ul nostru de top pentru a oferi studenților cu mentalitate globală o experiență captivantă de învățare prin practică, care oferă flexibilitate maximă.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Conceput pentru profesioniștii din domeniul afacerilor, care sunt serioși în ceea ce privește dezvoltarea carierei lor, MBA Middlesex pregătește studenții pentru roluri de conducere și transformare în afaceri. MBA este conceput pentru a vă pregăti pentru provocările managementului într-un context internațional complex. Sprijinit de facultățile noastre de talie mondială din companii internaționale de top, cu o bogată experiență academică și practică, vă veți dezvolta înțelegerea disciplinelor de bază care contribuie la studiul managementului.

    • Bradford, Regatul Unit
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite
    • + 1 more

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Oferim primul și singurul MBA din lume axat pe economia circulară. Acest nou model economic urmărește: să utilizeze mai eficient resursele și energia; reutilizarea produselor și materialelor; oferi un profit crescut pentru organizații. În calitate de student, veți avea o diplomă unică și un avantaj de primă mutare, deschizând o serie de noi oportunități de carieră. Veți învăța aspectele de bază ale unui program tradițional de MBA, completate de studiul aprofundat al acestui model economic contemporan - echipându-vă cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a aborda provocările de afaceri, sociale și de mediu ale secolului XXI.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obține MBA internațional european prin cursuri online interactive și flexibile. Program ideal pentru directori care lucrează din întreaga lume.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Antreprenoriatul internațional este un subdomeniu stabilit al domeniului antreprenorial. Există o recunoaștere tot mai mare a importanței factorilor contextuali pentru aceeași. Acest modul subliniază importanța tot mai mare a antreprenoriatului internațional. În mod specific, examinează aspectele internaționale ale activității antreprenoriale și modul în care firmele sunt încorporate într-un context socio-economic și politic global care se schimbă rapid și din ce în ce mai competitiv. Firmele de capital de risc, fondurile corporative de risc și business angels și-au sporit finanțarea în start-up-urile antreprenoriale în afara țărilor lor de origine, în timp ce multe firme antreprenoriale sunt acum „născute la nivel global” pentru a exploata oportunitățile internaționale.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    1 an

    Amestecat

    Engleză

    Schimbarea nu a fost niciodată atât de intensă. În timp ce unele dintre funcții vor fi automatizate, iar unele preluate de AI, trebuie să lucrați la abilități emergente, cum ar fi rezolvarea problemelor, conducerea, inovarea, luarea deciziilor și alfabetizarea digitală. MBA actualizat de la London Met vă oferă acest set de abilități esențiale pentru a prospera într-o lume perturbatoare. Acest curs de MBA urmărește să-și pregătească absolvenții să facă o schimbare semnificativă în cariera lor, care ar putea presupune asumarea unei mai mari responsabilități de conducere și management, schimbarea industriilor sau începerea unei afaceri.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Lagos, Nigeria
    • + 15 more

    Part time

    12 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Studiați online, modul de învățare parțială sau la distanță din Emiratele Arabe Unite (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Arabia Saudită (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Africa de Sud (Cape Town, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , India etc. Un an MBA (Master of Business Administration) în Managementul asistenței medicale este un program cuprinzător conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății care așteaptă cu nerăbdare o carieră excelentă în industria asistenței medicale. După finalizarea programului, cursanții vor primi o diplomă postuniversitară în managementul sănătății de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un MBA în managementul sănătății de la Universidad Catolica de Murcia, UCAM. Studenții care se înscriu la MBA în managementul sănătății vor întreprinde modulele de bază privind resursele umane internaționale, managementul schimbărilor strategice, managementul strategic și managementul conducerii și operațiunilor și module specializate în managementul sănătății și conducerea și managementul operațiunilor medicale în partea 1, în timp ce în a doua parte studenții vor finaliza modulul privind mediul socio-economic - juridic și împreună cu lucrările de teză.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Edinburgh Business School își oferă programul de MBA în Dubai de peste 10 ani. Complet autorizat de Cunoștințe și Dezvoltare Umană (KHDA), MBA poate fi finalizat cu normă întreagă, peste un an, sau part-time, peste doi ani, în campusul Universității Heriot-Watt din Universitatea Internațională Academică din Dubai. Ca student MBA, veți câștiga sprijin complet în campus și online și vă veți alătura organismului nostru internațional de studenți în creștere în campusul Universității noastre din Dubai.

    • Ras Al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul nostru în administrarea afacerilor (MBA) ar putea fi șansa dvs. de a vă duce cariera la nivelul următor. Acest curs stimulator explorează abilitățile necesare pentru a face față provocărilor strategice de afaceri complexe, oferindu-vă posibilitatea de a vă dezvolta ca lider în aproape orice domeniu pe care îl alegeți.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    14 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Programul nostru de MBA are opt specializări. Noi, la Universitatea Lincoln, oferim tuturor studenților oportunități de a-și extinde orizonturile, atât personal, cât și academic, și de a ajuta la creșterea culturii diverse.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    În campus

    Engleză

    Maestrul nostru de Business Administration (MBA) este un program de versatil, multidisciplinar care va lua cariera ta la niveluri mai ridicate. Să învețe să evalueze și să îmbunătățească operațiile, lucra în colaborare pentru a aborda problemele socio-economice, cu o orientare globală, și să analizeze durabilitatea afacerilor și profitabilitatea.

    • Prague, Republica Cehă
    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    The MBA program encompasses all the core competencies required for a senior business manager. Whether you are an experienced professional looking for career advancement or a fresh graduate looking to start a career in management, our MBA program will equip you with all the required knowledge and tools. The curriculum puts emphasis on management principles as well as practical knowledge and tools real managers would use in real situations.