MBASTUDIES

Caută Programe MBA în Energie Cu jumătate de normă în Germania 2020

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Energie Cu jumătate de normă în Germania 2020

2 Rezultate din Energie, Germania Filter

Managementul energiei (MBA)

TU-Campus EUREF
MBA 03 Oct 2020 La zi Engleză Campus

Programul de Master "Managementul Energiei" de la TU-Campus EUREF din Berlin nu numai că transmite cele mai recente cunoștințe despre problemele legate de managementul energie ...

Citeste mai mult

MBA Renewables

Renewables Academy AG (RENAC)
MBA 01 Oct 2020 Online şi campus combinate Part time Engleză Online şi campus combinate Campus Online

Master Online MBA Renewables oferă un Master of Business Administration, cu accent pe energia regenerabilă și eficiența energetică.

Citeste mai mult