MBASTUDIES.RO

Găsește Programe MBA de Top Europa 2019/2020

Eşti explorarea posibilităţilor de a obţine MBA dumneavoastră în Europa? Apoi, vă aflaţi la locul potrivit pentru a învăţa despre diferitele programe de MBA oferite de cele mai bune universitati din Europa.

Europa este un continent de culturi diferite, istorie interesantă, orase spectaculoase, natura îţi taie răsuflarea şi o mare varietate de instituţii de învăţământ care oferă educaţie de înaltă calitate. Când vine vorba de MBA din Europa, instituţiile de învăţământ superior din Ţările de Jos, Franţa, Elveţia şi alte ţări europene au multe de oferit. Selecţia de programe de MBA din Europa include, de exemplu International de MBA, MBA în Business Fashion şi multe altele.

Începeţi căutarea pentru diverse programe de MBA din Europa, chiar acum. Mai jos am creat link-uri conduc la informaţii despre programele de MBA de la o serie de universităţi de top din Europa. Faceţi clic pe "Citeste mai mult" pentru mai multe informaţii despre programele specifice de MBA. Aveţi posibilitatea să completaţi, de asemenea, în "Cerere de Informaţii gratuit ce", formular care vă va pune în contact direct cu instituţie de învăţământ superior de interesul dumneavoastră. Începeţi căutarea pentru programul de MBA din Europa care ti se potriveste cel mai bine imediat!

rezultate găsite Filter

MBA de management maritim și de transport maritim

Berlin School Of Business & Innovation
Campus La zi 18 luni Februarie 2020 Germania Berlin

Până la sfârșitul MBA în managementul maritim și maritim, vei fi gata să aplici la joburi de nivel superior și să ai succes în cadrul acestora. Dacă ambițiile tale sunt să începi propria ta afacere, acest program este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru tine.

MBA Business Administration

Webster University
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani August 2020 Statele Unite ale Americii St. Louis Orlando Irvine Ţările de Jos Leiden + 6 mai mult

Programul de masterat de administrare a afacerilor Webster University este conceput pentru oameni ca tine pe o cale rapidă spre succes. Este răspunsul perfect pentru profesioniștii care doresc să-și modeleze propriul destin, să-și îmbunătățească acreditările și să fie actori strategici în lumea afacerilor. Cursurile MBA integrează informații și teorii din diverse discipline, cum ar fi contabilitatea, economia, finanțele, marketingul, operațiunile de producție și managementul strategic și vă oferă instrumentele și tehnicile de care veți avea nevoie pentru rezolvarea problemelor într-o mare varietate de situații de afaceri.

Global MBA

London School of Business & Finance
Online La zi Part time 18 - 36 luni Octombrie 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

London School of Business and Finance, în parteneriat cu Universitatea Telematică Internațională UNINETTUNO, este mândru de a oferi programul lor global de recunoaștere internațională MBA online celor mai ambițioși studenți din întreaga lume. Veți obține abilități de conducere și de conducere de primă calitate, printr-o selecție de 14 specializări, oferindu-vă posibilitatea de a vă adapta cursul pentru a se potrivi obiectivelor dvs. profesionale.

Conducere MBA

The University of Law Business School
Campus La zi 18 luni Ianuarie 2020 Regatul Unit London Leeds Manchester Germania Berlin Birmingham + 5 mai mult

Învățat într-o locație centrală din Londra, MBA Leadership se concentrează puternic pe avansarea în carieră și este livrat de profesori experimentați de la școlile de afaceri de top din întreaga lume. Acest MBA este conceput pentru directori de nivel mediu și senior interesați să-și dezvolte abilitățile de leadership, pentru a trece la roluri din ce în ce mai mari.

Grenoble MBA

GISMA
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Germania Berlin

Acest program de MBA este o calificare de afaceri de prestigiu livrate în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management (GEM) - una dintre cele mai apreciate școli de afaceri din lume. Programul oferă o oportunitate unică de a studia o diplomă europeană de top în centrul Berlinului, care deschide o gamă de oportunități de angajare pentru tineri profesioniști și absolvenți.

MiniMBA

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Campus La zi 4 zile Octombrie 2019 Regatul Unit London

MiniMBA de patru zile este un program intensiv de dezvoltare executivă care vă oferă abilități strategice avansate pentru a deveni șeful unui departament sau director al unei companii. Veți avea șansa de a vă conecta cu alți lideri de afaceri de profil.

Mba - master în administrarea afacerilor

Unicaf University (ZM)
Campus Online La zi Part time 18 - 24 luni Înscriere Deschisă Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cyprus Online + 29 mai mult

Pentru fiecare student orientat de afaceri sau profesionale un Master în Business Administration este poarta de acces spre succes. Universitatea Unicaf de top-class MBA pregătește absolvenții săi pentru lumea exigentă de afaceri și oferă o oportunitate excelentă pentru studenții ambițios de afaceri sau profesioniști care lucrează pentru a îmbunătăți cariera lor.

MBA Online cu accent pe Conducerea Leadership

Alfred Ford School Of Management
Online & Campus Combinate La zi Part time 18 - 60 luni Înscriere Deschisă Belgia Durbuy + 1 mai mult

Pregătiți-vă pentru o experiență unică la Alfred Ford School Of Management . Învățați-vă cu alți lideri în afacerea de astăzi și în arena conștientă de conducere.

MBA (date Analytics)

Arden University
Online La zi Part time 18 - 60 luni Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Acest program online MBA (Data Analytics) de la Arden University a fost conceput pentru a practica manageri care doresc să facă pasul până la un rol strategic; axându-se pe calitățile de conducere, sustenabilitatea afacerilor și elaborarea de modele strategice.

MBA

HELBUS
Campus La zi 12 luni Octombrie 2019 Finlanda Helsinki

Studiind în programul MBA veți dezvolta abilitățile de gândire critică și de cercetare și vă va înzestra cu abilitățile esențiale, încrederea și competența atunci când vă aventurați în industria aleasă.

Master în Administrarea Afacerilor

United Business Institutes
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Belgia Brussels Luxemburg Wiltz + 3 mai mult

United Business Institutes adoptă o misiune de a fi un lider în furnizarea de educație și formare profesională de cea mai înaltă calitate în mediul britanic de licență, postuniversitară și de afaceri, cu accent pe afacerile și managementul internațional, informată prin interculturalitate, orientată spre carieră și susținută, de asemenea, de ultimele evoluții în teorie. Elevii din campusurile din Belgia, Luxemburg sau China predă competențele și competențele secolului XXI necesare pentru a contribui la dezvoltarea economică și socială la nivel local, regional și internațional.

International MBA

ITAE Business School
Campus La zi 12 luni Octombrie 2019 Spania Badajoz

Master Business Administration International HispanoLuso (MBA IHL), este creat pentru a răspunde nevoilor tot mai mari de companii de a încorpora tinerii profesioniști cu o realitate modernă, utilă și adaptată la business în profilul său cel mai internațional.

MBA cu stagiu

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology
Campus La zi 18 luni August 2020 Luxemburg Luxembourg City

MBA cu Internship este destinat tinerilor absolvenți cu sau fără experiență de muncă din străinătate sau din Luxemburg. Acest program facilitează intrarea studenților în viața profesională, precum și facilitează profesioniștilor tineri să-și schimbe cariera.

MBA Internațional de Afaceri

IUBH University of Applied Sciences
Campus Online La zi Part time 2 - 6 semestre Octombrie 2019 Germania Bad Honnef Berlin + 3 mai mult

Cu MBA în Afaceri Internaționale, veți dobândi competențele care sunt necesare într-o gamă largă de companii și industrii pentru a lua pe provocatoare roluri de management executiv. Dacă aveți o diplomă în inginerie, știință sau umană, MBA vă oferă cea mai bună șansă de a se califica pentru management.

MBA online

University of Birmingham Online
Online Part time 30 luni Martie 2020 Regatul Unit UK Online

Îmbunătățiți-vă capacitatea de a efectua la cel mai înalt nivel în managementul afacerilor la nivel global cu Universitatea din Birmingham's Online MBA - primul din lume 100% Online MBA care urmează să fie acreditat de către Asociația de MBA (AMBA).