MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Finanțe 2021 în Statele Unite ale Tiffin în Statele Unite ale Americii

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Un Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA) în Finanțe îi poate ajuta pe studenți să avanseze în carieră și le îmbunătățește cunoștințele deja existente despre lumea finanțelor. Majoritatea programelor de MBA în Finanțe pot fi terminate în aproximativ doi ani și pot duce la multe cariere profesionale în contabilitate, investiții sau economie.  

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Tiffin este un oras sud-vest de Cleveland. Pe coasta a râului Sandusky, Tiffin este acasa, la frumos și foarte touted campusuri. Evenimentele sportive desfășurate în week-end îi ajută pe elevi să realizeze talentele lor în sport.

Solicită Informații Programe de MBA în Finanțe în Statele Unite ale Tiffin în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Finanțe, Tiffin Filter

MBA în finanțe

Tiffin University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus
Online

Cursurile de finanțare oferă o oportunitate pentru elevi de a învăța despre economiile locale, naționale și internaționale în cooperarea și piețele concurente. Elevii vor expl ...

Citeste mai mult