MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Finanțe islamice în Oman 2021

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Cantități mari de avere sunt gestionate în conformitate cu reglementările Sharia, dar înțelegerea economia acestor piețe necesită cunoștințe de specialitate. Un program în domeniul finanțelor islamice oferă de multe ori informațiile necesare pentru a înțelege o problemă dată, cum ar fi investițiile de capital sau de contabilitate.

Oman, numit oficial Sultanatul Oman, este un stat arab în Asia de sud-vest pe coasta de sud-est a Peninsulei Arabe. Ea are o poziție strategică importantă, la gura Golfului Persic.

Programe MBA de Top în Finanțe islamice în Oman 2021

1 Rezultate din Finanțe islamice, Oman Filter

MBA în finanțele islamice

Gulf College Oman
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
14&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus

Programul fiind oferit în colaborare academică cu Cardiff Metropolitan University, Marea Britanie

Citeste mai mult