MBA

HELBUS

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA

HELBUS

HELBUS - Școala de Afaceri din Helsinki

HELBUS este o școală de afaceri privată din Helsinki, Finlanda. În parteneriat cu Universitatea din Northampton (UoN), oferă o rapid și interesant Pathway la master în afaceri licență și. Programele sunt livrate în Finlanda în timp ce sunt predate pe deplin în limba engleză. Ele oferă studenților posibilitatea de a dezvolta abilitățile și cunoștințele de bază necesare pentru a-și desfășura o carieră în afacerile internaționale.

Program pre-experiență MBA

Deoarece programul este livrat în parteneriat cu UoN și HELBUS , studenții admiși la MBA vor fi considerați a fi studenți din UoN, chiar dacă studiază întregul program în Finlanda. MBA este un grad oficial postuniversitar (Master), reglementat de autoritatea de învățământ din Regatul Unit, QAA. Programul durează 12 luni pentru a fi finalizat începând cu lunile octombrie și ianuarie și se va desfășura numai ca un program cu normă întreagă, cu participarea necesară la Helsinki 2-3 zile pe săptămână. Deoarece acest MBA este desemnat drept "experiență pre-experiență", experiența de muncă la nivel executiv nu este obligatorie.

Următoarele module sunt predate în program.

 • Aspecte critice în afaceri
 • Management și comportament organizațional
 • Strategia competitivă și inovația
 • Marketing strategic
 • Gestionarea operațiunilor și a lanțului de aprovizionare
 • Raportul privind antreprenoriatul
 • Luarea deciziilor financiare
 • Proiect de cercetare de afaceri
 • Negocierea afacerilor internaționale

De ce studia MBA?

Studierea în programul MBA vă va dezvolta gândirea critică și abilitățile de cercetare și vă va înzestra cu abilitățile esențiale, încrederea și competența atunci când vă aventurați în industria aleasă. Învățarea despre aplicarea celor mai recente teorii, cercetări și cele mai bune practici în managementul afacerilor vă va ajuta să deveniți un lider în lumea afacerilor de astăzi și să luați decizii de afaceri educate în acest rol. Creșteți competitivitatea pe piața mondială pentru directorii viitori și vă alăturați programului nostru MBA!

Cerințe de intrare

 • O diplomă de licență în afaceri și management sau un subiect similar de la o universitate sau o universitate de științe aplicate (180 de credite ECTS) sau
 • O diplomă de licență într-o altă disciplină cu un interes puternic și demonstrat în afaceri și / sau antreprenoriat (vă rugăm să încărcați CV-ul cu cererea dvs.)

În mod normal, ar fi necesar un nivel echivalent cu cel al clasei britanice de clasa întâi sau de a doua (clasa medie la Finlanda).

 • Scorul general IELTS de 6,5, fără secțiune sub 6,0, sau similar, sau
 • În cazul în care studiile de licență au fost predate pe deplin în limba engleză sau sunt cetățeni ai unei țări majoritare native vorbind în limba engleză, este posibil să le putem accepta ca dovadă a competenței dvs. în limba engleză.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare October 24, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Oct. 2019
Duration
Durata
12 luni
Cu normă întreagă
Locations
Finlanda - Helsinki
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Finlanda - Helsinki
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Oct. 2019
Finlanda - Helsinki
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala