73 MBA Programe în Franţa for 2024

MBA Programe în Franţa for 2024Filter
    • Paris, Franţa
    • Heidelberg, Germania
    • + 2 more

    La zi

    15 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Programul de licență MBA în afaceri internaționale de 45 de credite poate fi finalizat în trei semestre și o sesiune de vară pe bază de normă întreagă. Programul oferă cursuri axate pe aspecte manageriale ale finanțelor, contabilității, marketingului și managementului. Studiile de caz sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru poziții manageriale în întreprinderile mici, precum și în marile companii multinaționale.

    • Rennes, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Masterul în Management Internațional, lansat în septembrie 2008 de Școala Absolventă de Management a Universității din Rennes1 ( IGR-IAE Rennes ) se adresează în mod special studenților vorbitori de limba engleză cu o diplomă de licență de 4 ani în economie sau management, precum și absolvenților cu un background altele decât managementul (inginerie, chimie, sănătate, științe umaniste și științe sociale).

    • Online

    Part time

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Franceză

    EDHEC Online MBA depășește sala de clasă tradițională. Este o călătorie de învățare transformatoare care combină perspective de căutare de ultimă oră, cazuri de afaceri din lumea reală, experiențe de învățare captivante și coaching și dezvoltare personalizate de leadership.

    • Online France

    La zi

    18 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Dacă sunteți un executiv sau antreprenor activ, curios și creativ, cu o puternică dorință de a contribui la depășirea provocărilor transformărilor actuale și viitoare, alăturați-vă programului nostru de MBA pentru a deveni un viitor lider-maker! Veți învăța să conduceți transformări tehnologice societale și proiecte de dezvoltare durabilă în cadrul organizațiilor, creând un impact real asupra mediului dumneavoastră.

    • Nantes, Franţa
    • Paris, Franţa

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acest MBA de 1 an vă oferă o experiență unică pentru a reimagina modul în care faceți afaceri în mediul înconjurător în continuă schimbare. Combinând formarea profesională cuprinzătoare, învățarea experiențială și o structură inovatoare, aceasta vă permite să vă răzgândiți.

    • Troyes, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Y SCHOOLS fost creată în 1992 sub numele de Groupe ESC Troyes. Este cea mai tânără școală franceză de afaceri. Se bucură de toate acreditările naționale (recunoașterea completă a Ministerului Național al Educației Superioare și Cercetării, acreditată de „Conférence des Grandes Ecoles” din Franța, etc.) și este membru al EFMD și al AACSB.

    • Bradford, Regatul Unit
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite
    • + 1 more

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Oferim primul și singurul MBA din lume axat pe economia circulară. Acest nou model economic urmărește: să utilizeze mai eficient resursele și energia; reutilizarea produselor și materialelor; oferi un profit crescut pentru organizații. În calitate de student, veți avea o diplomă unică și un avantaj de primă mutare, deschizând o serie de noi oportunități de carieră. Veți învăța aspectele de bază ale unui program tradițional de MBA, completate de studiul aprofundat al acestui model economic contemporan - echipându-vă cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a aborda provocările de afaceri, sociale și de mediu ale secolului XXI.

    • Grenoble, Franţa
    • Tbilisi, Georgia

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Deveniți un lider al schimbării cu MBA-ul Full-Time de la Grenoble, unde inovația, sustenabilitatea și învățarea practică converg într-un mediu internațional. Amplasat în ecosistemul vibrant din Grenoble - un centru de tehnologie și inovare - programul nostru oferă o perspectivă globală unică, concepută pentru a vă modela cariera pentru viitor.

    • Paris, Franţa

    La zi

    15 Luni

    În campus

    Franceză

    • Paris, Franţa
    • Madrid, Spania
    • + 4 more

    La zi, Part time

    10 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    MBA nostru în Management Internațional oferă tinerilor profesioniști cu abilitățile de afaceri și mentalitatea pentru o carieră internațională de succes.

    • Île-de-France, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Programul de MBA dezvoltă abilități avansate de management și le permite studenților să dobândească cunoștințe practice, permițându-le să-și asume poziții de înaltă responsabilitate în lumea corporativă. Dezvoltat pentru directori ambițioși care urmăresc să-și avanseze cariera, programul le permite să-și lărgească orizonturile profesionale și să-și maximizeze potențialul de a concura pentru poziții de înaltă responsabilitate în cadrul organizațiilor profesionale.

    • Montpellier, Franţa

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBS Digital Executive MBA online este destinat managerilor superiori, directorilor sau antreprenorilor care doresc să-și sporească abilitățile strategice, manageriale, financiare și de marketing. În timp ce integrează principiile dezvoltării durabile și transformării digitale. Programul este conceput pentru profesioniștii care doresc o schimbare în carieră și/sau o accelerare.

    • Île-de-France, Franţa

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Studenții își combină apoi experiența profesională cu cursuri de integrare interdisciplinare. Programul se încheie cu un proiect de consultanță în afaceri cu companii partenere franceze și/sau europene. Proiectul de consultanță are echipe de studenți care proiectează soluții pentru probleme concrete de afaceri. Programul de MBA include un tur de afaceri în Franța sau Europa.

    • Rennes, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Paris, Franţa

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Managementul MBA al transformării durabilei pentru cum poate dezvoltarea durabilă să genereze valoare? Aceasta este provocarea acestei specializări, care oferă o bază de cunoștințe solidă și cuprinzătoare în domeniul energiei regenerabile și CSR, o stăpânire a proceselor lanțului de aprovizionare în buclă închisă și o înțelegere a constrângerilor legale asociate cu aceste evoluții.