$close

Filtre

Vezi rezultatele

Programe MBA de Top în Statele Unite ale Longuenesse Franţa 2021/2022

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Euro… Citeste mai mult

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Fiind cel mai mare suburbie de Saint-Omer, Longuenesse este o comună în departamentul de Calais de Pas situat în Nord-Pas de Calais din Franța. Acesta este un mic oraș cu peste 12.000 de locuitori.

Vezi Programe MBA în Statele Unite ale Longuenesse în Franţa 2021/2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Franţa
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție

ESCIP School of International Business
Longuenesse, Franţa

Un program dinamic predat în limba engleză, care permite participanților să înțeleagă aspectele complexe ale funcționării în context european.

Un program dinamic predat în limba engleză, care permite participanților să înțeleagă aspectele complexe ale funcționării în context european. -
MBA
Normă întreagă
18 luni
Engleză
Campus