MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul nostru de MBA le permite studenților să-și asume roluri de conducere și leadership pe piața globală. Programul se concentrează pe modul de a dezvolta constructiv planuri de afaceri inovatoare, de a reuși să finalizeze proiecte și de a îmbunătăți abilitățile de gândire critică într-un mediu de colaborare. Curriculumul nostru facilitează aplicarea practică printr-un amestec divers de ateliere, prelegeri, seminarii și proiecte de învățare experiențială. Parteneriatele interdisciplinare și interculturale permit studenților să dobândească leadershipul și abilitățile interpersonale necesare pentru a avea succes în medii de afaceri competitive. Studenții vor dobândi cunoștințele și competențele profesionale care le permit să înceapă și să își construiască propriile companii și să gestioneze în mod constructiv conflictele de afaceri. După finalizarea programului Master of Business Administration (MBA) de la Berlin International, studenții vor putea dezvolta strategii pentru provocările comune pe care companiile le întâmpină în lumea globalizată astăzi.

La Berlin International, toate cursurile sunt predate complet în engleză. Predarea cursurilor MBA în engleză ajută pregătirea studenților noștri pentru piața globală și susține rolul lor într-un cadru de afaceri internațional.

Programul de studiu atașat mai jos cuprinde ambele opțiuni, programul de un an, precum și programul de 2 ani. Studenții, care au absolvit 180 (ECTS) în timpul studiilor de licență, vor alege opțiunea de 2 ani, unde vor primi 120 de puncte de credit (ECTS) ca urmare a studiilor lor. Studenții, care au finalizat 240 (CP) în timpul studiilor de licență, vor alege opțiunea de un an, unde vor primi 60 de puncte de credit (ECTS) ca urmare a studiilor lor.

Programul de studiu

Acest program de studiu este compus din module în care diferite forme de predare și învățare sunt legate contextual și cronologic și care, cu excepția tezei de master, sunt completate prin însoțirea creditelor de examen în conformitate cu Regulamentul-cadru de studiu și examinare.

Faptele de program

 • Durata și taxele de școlarizare:
  • Program de 2 ani: 800 € lunar
  • Studenții non-UE li se cere să plătească taxa de școlarizare (4.800 €) la începutul semestrului
  • Program de un an: 1.000 € lunar
  • Studenții non-UE li se cere să plătească taxa de școlarizare (6.000 €) la începutul semestrului
 • Limba: engleză
 • Grad: Masters of Business Administration (MBA)
 • Locație: Berlin-Charlottenburg
 • Începeți: octombrie

Oportunități de carieră

Absolvenții MBA au multe oportunități de muncă pe piață. După ce își termină studiile la Berlin International, studenții ar trebui să poată acționa în mod competent, ar trebui să poată gestiona în mod constructiv conflictele, să dezvolte idei de afaceri și noi domenii de afaceri, să posede cunoștințe și abilități pentru a-și înființa propriile companii și să fie conștienți de provocări. de digitalizare și să le poată trata corespunzător. Există diferite perspective în carieră și angajări, cum ar fi:

 • Consultant de management
 • Antreprenor
 • Management de proiect
 • Vânzări / Dezvoltare de afaceri
 • Consultanță în domeniul strategiei
 • De gestionare a operațiunilor
 • Corporate Finance
 • Consultanță în domeniul resurselor umane
 • Marketingul produselor

Cum pot solicita un MBA?

Procesul de cerere pentru studiul MBA la Berlin International este simplu. Prin intermediul platformei noastre de înregistrare online, puteți introduce ușor și în siguranță informațiile dvs. personale și primiți un e-mail de confirmare cu un link. Apoi puteți utiliza linkul pentru a încărca copiile documentelor dvs.:

 • Licență sau o diplomă universitară echivalentă,
 • 1 an de experiență profesională de lucru
 • Pașaport sau carte de identitate UE
 • Test de limba engleză (nivel C1 sau superior)
 • CV
 • (Semnificativ și convingător) Scrisoare de motivație

APLICARE PENTRU PROGRAME DE STUDIU (ACTUALIZARE COVID -19)

Am extins termenul limită pentru depunerea cererilor până la 30 septembrie 2020. Pentru studenții internaționali, vă recomandăm să depuneți cererea cel târziu până pe 15 august, astfel încât să existe suficient timp pentru formalitățile de viză și de călătorie.

Q1. Procesul de cerere este același?

A1. Da, acceptăm cererile pentru toamna anului 2020. Continuăm să primim cereri și să oferim studenților, inclusiv solicitanților internaționali.

Dacă nu ați aplicat încă, dar intenționați să faceți acest lucru, ar trebui să aplicați conform planificării. Echipa noastră vă poate sfătui cu privire la toate aspectele studierii la Berlin International.

Puteți trimite cererea 24/7 prin portalul nostru de aplicații la: https://application.berlin-international.de/

Q2. Se va schimba termenul limită de aplicare?

A2. Da, ne-am prelungit termenul de depunere a cererilor până la 30 septembrie 2020. Pentru studenții internaționali, vă recomandăm să depuneți cererea cel târziu până pe 15 august, astfel încât să existe suficient timp pentru formalitățile de viză și de călătorie.

Q3. Cum pot solicita viza dacă ambasadele sunt închise?

A3. Vă rugăm să contactați ambasada sau consulatul Germaniei în țara dvs. de origine pentru a afla despre procesul de viză în situația actuală.

Q4. În cazul în care viza mea este întârziată, cât de târziu pot începe și cum pot să țin pasul cu cursurile?

A4 / BI poate garanta începutul semestrului toamnei 2020, cu opțiuni de predare virtuală pentru studenți, care nu își pot începe studiile în campus la timp din cauza restricțiilor de călătorie COVID-19 sau a întârzierilor de viză. Acești studenți își pot începe studiile online din țările de origine și apoi își pot continua studiile în campus, de îndată ce pot călători în Germania.

Vă putem garanta că vom oferi o paralelă cu predarea online a cursurilor pe campus pentru întregul semestru. Studenții care au probleme cu venirea la timp din cauza restricțiilor COVID-19 vor trebui să ajungă în Germania cel târziu la începutul celui de-al doilea semestru, adică 1 aprilie 2021.

Q5. În cazul în care un student nou nu dorește să participe la cursuri online, care ar fi procesul?

A5. Studenții care nu își pot începe studiile la timp la timp în semestrul 2020, datorită restricțiilor de călătorie COVID-19 sau întârzierilor de viză, își pot începe cursurile online din țările de origine și își pot continua studiile în campus imediat după ce pot călători în Germania. .

Dacă nu doresc să înceapă cursurile online, pot de asemenea amâna începutul studiilor în mod gratuit până la următorul aport de toamnă 2021. Studenții noi trebuie să înceapă toamna; un început de primăvară nu este posibil.

Q6. Semestrul de toamnă 2020 va începe la timp?

A6. Semestrul de toamnă 2020 va începe mai târziu decât a fost planificat inițial:

 • Zile de bun venit: Nou: 28.10.2020 - 30.10. 2020
 • Începutul perioadei de predare: Nou: 2.11.2020
Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging ... Citeste mai mult

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging, innovative and practice-oriented education that advances the academic, cultural and linguistic potential of our students and prepares them for international careers in a globalized world. Citește mai puţin