MBA

Generalități

Programul de descriere

Master în Business Administration (MBA)

Vrei să-ți construiești propria afacere? Studiază programul de MBA în parteneriat cu Universitatea Concordia Chicago din Berlin la BSBI și dezvoltă capacitățile de a conduce o organizație spre succes. Acest program își propune să creeze lideri care doresc nu numai să construiască organizații internaționale, ci o fac într-un mod care să fie etic. Predarea acestui program întruchipează spiritul antreprenoriatului, inovației și creativității pentru a asigura studenților părăsirea programului cu viziuni despre ceea ce doresc să obțină și soluții bazate pe tehnologie pentru îndeplinirea obiectivelor lor. Modulele includ: Marketing global în era digitală, contabilitate pentru luarea deciziilor, strategie pentru inovare și antreprenoriat, precum și gestionarea capitalului uman. Studierea unui MBA este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți profilul, de a dezvolta abilități manageriale și de a învăța cum să vă duceți afacerea la nivelul următor. Până la absolvirea studenților, veți avea abilități stăpânești în implicarea cu părțile interesate, în comunicarea eficientă cu echipele și colegii pe diverse forme de media, precum și în luarea deciziilor și rezolvarea problemelor. BSBI încă încurajează potențialii studenți să aplice la programele noastre; numărul de locuri pentru prizele viitoare este limitat. Avem mai multe măsuri în vigoare, inclusiv amânări de admisie și posibilitatea de a începe aportul online cu webinele noastre în direct și conținutul academic. După ce granițele vor fi deschise din nou, vom oferi cursuri față în față, ca de obicei.

Cerințe de curs

 • Vârsta minimă: 21
 • Calificări academice:
  • Licență de la o instituție acreditată regional, echivalentă din SUA
  • GPA a obținut 2,25 sau mai mult.
 • Cerințele în limba engleză:
 • Punctaj minim IELTS 6,0 (nu mai puțin de 6,0 în orice componentă) sau;
 • TOEFL minim 72 (bazat pe internet) sau;
 • PASSWORD minim 6,0.
 • Cerințele de competență engleză pot fi ridicate pentru:
 • Vorbitori nativi de engleză sau;
 • Studenții internaționali care au obținut o diplomă avansată de la o instituție acreditată din Statele Unite sau studenți de la o universitate internațională de limbă engleză (în care limba franca este engleza) nu trebuie să depună scoruri în limba engleză.

Berlin School of Business & Innovation

Doriți să deveniți un lider de afaceri excepțional în domeniul dvs. ales? Școala de Business și Inovare din Berlin (BSBI) vă va ajuta să dezvoltați abilitățile cheie de management de care aveți nevoie pentru o carieră de succes.

Programele de studii BSBI au trei concepte în centrul său:

Intreprindere | Leadership | Succes

Tu vei:

 • Îmbunătățiți abilitățile de afaceri prin metode practice de predare
 • Aflați despre industria aleasă de dvs. de la cadre universitare orientate spre carieră, la vârful domeniului lor
 • Obțineți avantaje competitive prin achiziționarea de instrumente și tehnici profesionale cheie
 • Aflați cum să aplicați conceptele asupra afacerilor reale

Scopul nostru este succesul dvs .: atunci cand absolviti, in curand veti putea intra pe piata locurilor de munca ca un profesionist de inalta calificare si dupa absolvire veti fi eligibili sa aplicati un permis de sedere de 18 luni dupa studiul de studii * pentru a profita de cariera în Germania.

În timp ce studiați gradul dvs. ...

Metode de predare

Beneficiați de o abordare de predare orientată spre carieră și practică, utilizând metode precum:

 • Studii de caz
 • Vizite la expoziții și afaceri
 • Ateliere și invitați
 • Discuții de grup
 • prezentări
 • Proiecte de grup

Flexibilitate & suport de studiu online

Bucurați-vă de un program de studiu conceput astfel încât să se potrivească angajamentelor dvs. profesionale și personale.

Profitați de mediul virtual de învățare (VLE) și de a accesa sălile de curs "virtuale", ceea ce înseamnă că puteți studia din casă.

Campusul din Berlin central

BSBI a creat un mediu de studiu minunat, oferind un campus modern, recent modernizat, situat în inima Berlinului.

Orașul a fost recent clasat ca cea mai populară alegere pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa **.

** Pe baza unui sondaj anual realizat de ICEF în 2018.

Conexiuni și oportunități pentru industrie

În calitate de capital de pornire al Europei, Berlinul este locul perfect pentru a învăța despre afaceri și a câștiga experiență valoroasă - orașul este un centru pentru antreprenorii care se întorc la Berlin pentru a profita de investiții și oportunități economice.

Serviciu de carieră dedicat

Experții BSBI pe carieră din campus sunt dedicați să vă ajute să vă antrenați pentru succes. Serviciile de carieră sunt adaptate nevoilor dvs. specifice și sunt concepute pentru a vă dezvolta într-un candidat excelent la absolvire.

După absolvire…

Diplomă universitară recunoscută la nivel global

Veți primi o calificare de la principalul partener academic al Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI.

Autorizație de ședere post-studiu

După finalizarea cu succes a cursului dvs., veți putea să aplicați pentru un permis de ședere post-studiu de până la 18 luni. Acest lucru vă va oferi ocazia de a profita de oportunitățile economice din Germania.

112194_110926_BSBI.png

În urma anunțurilor privind interdicțiile de călătorie, curfews și limitările circulației publice, BSBI a răspuns rapid și a început să introducă măsuri pentru a se asigura că studenții își pot continua învățarea, în ciuda faptului că nu au putut accesa campusul din Berlin. Începând cu 12 martie, tutorii predau cursuri online.

BSBI recunoaște că multe țări sunt acum blocate pentru a preveni răspândirea virusului. Acest lucru poate însemna că nu veți putea să vă obțineți viza sau să zburați în Germania. Ca atare, am creat o dată de sosire cu întârziere (3 iulie) pentru aportul nostru din mai 2020. Alternativ, dacă nu puteți obține o viză din cauza crizei, veți putea amâna pentru intrările ulterioare: octombrie 2020 sau februarie 2021.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Citește mai puţin