Filter
MBA
Germania Kitzscher Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe MBA de Top in Leipzig Germania 2019

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

MBA este un program conceput pentru studenții care doresc să continuare competențele lor academice și să le aplice în situații reale de afaceri reale. Se ghidează elevii să reflecteze și repoziționa ei în ceea ce privește alegerea carierei lor viitoare. Elevii câștiga o înțelegere mai amplă a funcțiilor cheie de o gamă largă de domenii de activitate și de a folosi aceste abilități pentru a contribui la directia strategica a unei afaceri.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Cu peste 500.000 de locuitori, orașul Leipzig este o zonă metropolitană, situată în Germania Centrală în starea de Saxonia. Acesta este acasa, la Universitatea din Leipzig, la Universitatea din Leipzig de Stiinte Aplicate, și alte instituții de învățământ superior.

Vezi Programe MBA in Leipzig în Germania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Germania
Kitzscher
Tip de studiu
Ritm
HHL Leipzig Graduate School of Management

Programul flexibil și inovator de MBA HHL este conceput pentru a pregăti lideri și antreprenori de afaceri eficiente și responsabile pentru provocările și oportunitățile ... [+]

Perspective excelente de carieră confirmat de Financial Times și AméricaEconomía

Structura programului

Structura flexibilă: Un MBA adaptat nevoilor dumneavoastră

Programul flexibil și inovator de MBA HHL este conceput pentru a pregăti lideri și antreprenori de afaceri eficiente și responsabile pentru provocările și oportunitățile secolului 21. Programul oferă experiențe internaționale și se concentrează pe dezvoltarea talentelor tale de conducere și abilități de management. Programul nostru vă oferă cea mai mare flexibilitate și aveți două piese pentru a alege.

Track rapid vs avansat Track

De "Fast Track", în special conceput pentru candidații cu experiență în muncă substanțială, vă permite să dobândească cunoștințele și abilitățile esențiale și să se întoarcă la locul de muncă, cât mai curând posibil. De "Track Advanced" vă oferă posibilitatea de a lua electives suplimentare și vă oferă alte opțiuni, cum ar fi un stagiu sau un termen în străinătate, și este cel mai potrivit pentru candidații care doresc să-și petreacă mai mult timp construirea unei rețele profesionale sau se concentreze pe anumite discipline. Track avansat va permite de asemenea sa răspândit programul pentru a permite un mai bun echilibru între studiul și viața privată.... [-]

Germania Kitzscher
Contactează şcoala
Engleză
La zi
15 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză