MBASTUDIES.RO

Compară 66 Studii de MBA Cel Mai Bun în Germania 2019/2020

Germania are unul dintre cele mai mari sisteme universitare din Europa și este recunoscută ca având o istorie bogată de învățare și excelență academică. Universitățile din Germania sunt atractive pentru studenții din întreaga lume, iar asta transformă un MBA în Germania într-o experiență educațională unică și interesantă.

Programele de MBA în Germania oferă cursuri riguroase care îi ajută pe studenți să își dezvolte abilitățile de gândire critică. Studenții la MBA în Germania vor obține o bază solidă în afaceri prin aplicarea teoriei la probleme de afaceri din lumea reală și prin gestionarea mediului global de afaceri care este în continuă schimbare. Studenții pot alege să se specializeze pe domenii precum finanțe, comerț online, marketing, managementul tehnologiei și multe altele. Absolvenții de la un MBA din Germania sunt calificați pentru a urma cariere de afaceri fie într-o corporație multinațională, sau într-o companie locală mică.

Aruncă o privire la opțiunile de mai jos pentru a găsi programul de MBA în Germania ideal pentru tine!

rezultate găsite Filter

Global MBA

Berlin School Of Business & Innovation
Campus La zi 18 luni Octombrie 2019 Germania Berlin

Dacă doriți să începeți o afacere sau să lansați o carieră internațională, Global MBA vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Acest program oferă studenților abilitățile și cunoștințele celor mai noi tehnici în afaceri, management și leadership, asigurându-și că își ating ambițiile.

Conducere MBA

The University of Law Business School
Campus La zi 18 luni Ianuarie 2020 Regatul Unit London Leeds Manchester Germania Berlin Birmingham + 5 mai mult

Învățat într-o locație centrală din Londra, MBA Leadership se concentrează puternic pe avansarea în carieră și este livrat de profesori experimentați de la școlile de afaceri de top din întreaga lume. Acest MBA este conceput pentru directori de nivel mediu și senior interesați să-și dezvolte abilitățile de leadership, pentru a trece la roluri din ce în ce mai mari.

Grenoble MBA

GISMA
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Germania Berlin

Acest program de MBA este o calificare de afaceri de prestigiu livrate în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management (GEM) - una dintre cele mai apreciate școli de afaceri din lume. Programul oferă o oportunitate unică de a studia o diplomă europeană de top în centrul Berlinului, care deschide o gamă de oportunități de angajare pentru tineri profesioniști și absolvenți.

MBA Internațional de Afaceri

IUBH University of Applied Sciences
Campus Online La zi Part time 2 - 6 semestre Octombrie 2019 Germania Bad Honnef Berlin + 3 mai mult

Cu MBA în Afaceri Internaționale, veți dobândi competențele care sunt necesare într-o gamă largă de companii și industrii pentru a lua pe provocatoare roluri de management executiv. Dacă aveți o diplomă în inginerie, știință sau umană, MBA vă oferă cea mai bună șansă de a se califica pentru management.

MBA managementul afacerilor internaționale

Furtwangen University/HFU Business School
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Germania Villingen-Schwenningen

HFU MBA combină un curriculum de vârf predate în limba engleză de către întregime o facultate dinamic și cu experiență la nivel internațional. Scoala de Afaceri HFU este o facultate de Hochschule Furtwangen

MBA program full-time la Darmstadt Business School

Darmstadt University of Applied Sciences
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Germania Darmstadt

Programul de MBA full-time la Darmstadt Business School este adaptat pentru a răspunde provocărilor unei economii globale dinamice. Este un program clasic de management general, subliniind strategiile, finanțele, marketingul și învățăturile de management. În urma conceptului de Științe Aplicate, ne concentrăm asupra unei legături strânse între teorie și aplicare practică.

MBA Renewables

Renewables Academy AG (RENAC)
Online Online & Campus Combinate Part time 5 semestre Octombrie 2019 Germania Berlin + 1 mai mult

Master Online MBA Renewables oferă un Master of Business Administration, cu accent pe energia regenerabilă și eficiența energetică.

MBA International Management

Pforzheim University
Campus La zi 3 - 4 semestre Contactează şcoala Germania Pforzheim

Acreditată de AACSB, MBA noastră integrează managementul general, gestionarea responsabilă a globalizării durabile, gestionarea inovației și managementul în Europa din perspectivă globală.

Master în Business Administration (MBA)

EBS Universität
Campus La zi 12 - 18 luni Octombrie 2019 Germania Oestrich-Winkel

Economia globală este în flux constant, oferindu-vă numeroase oportunități de carieră. Ați dori să vă dezvoltați în continuare, să vă îmbunătățiți spectrul de oportunități și sunteți gata să faceți următorul pas în cariera dvs.?

Master of Business Administration (MBA) Finanțe

New European College
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Germania Munich

Master of Business Administration (MBA), a devenit impulsul carierei academice atât pentru antreprenori cât și pentru lucrătorii corporativi. Globalizarea cere absolvenților MBA cu o educație de afaceri cu adevărat internațională.

MBA în Global Banking

EU Business School
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Spania Barcelona Elveţia Geneva Montreux Germania Munich Switzerland Online + 9 mai mult

Acest capitol acoperă o gamă variată de domenii din industria financiară, de la organizarea financiară, funcționarea și provocările economiei în general la aspectele legate de managementul financiar în firme și instituții financiare. Acest program echipează candidații cu fundația analitică și cu instrumentele necesare pentru a aborda aspecte practice importante într-o carieră centrat pe finanțe.

Master of Business Administration (MBA)

University of Applied Sciences Europe
Online & Campus Combinate Part time 3 semestre Contactează şcoala Germania Berlin Iserlohn Hamburg + 2 mai mult

Digitalizarea, globalizarea și o cerere crescută de sustenabilitate reprezintă provocări pentru companii astăzi. Ai nevoie de specialiști și manageri calificați care identifică și implementează modele de afaceri inovatoare și orientate spre viitor. Cât de important sunteți gata să vă asumați responsabilitatea și să deschideți noi domenii, este crucial pentru succesul dvs. Este vorba despre managementul rețelei și creșterea personală în lumea muncii 4.0. În calitate de absolvent, veți putea răspunde la provocările piețelor globale și digitale, să susțineți inovația și echipele de conducere. Redefinați-vă expertiza în afaceri și studiați calitatea predării la una dintre primele 10 universități germane.

Csr & ngo-Management (MBA)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Campus La zi Part time 18 luni Contactează şcoala Germania Rheinbach + 1 mai mult

Desigur, FIBAA acreditat Master oferă o conducere unică și program de management, pentru a pregăti studenții pentru o carieră într-un ONG.

Frankfurt MBA Full-Time

Frankfurt School of Finance & Management
Campus La zi 12 luni Octombrie 2019 Germania Frankfurt

Programul de full-time MBA se bazează pe peste 50 de ani de predare și cercetare la Frankfurt School .

Berlin MBA

Berlin School of Economics & Law
Campus La zi Part time 15 - 24 luni Septembrie 2020 Germania Berlin + 1 mai mult

MBA Berlin, cu diferitele sale oportunități de specializare, pregătește atât profesional cât și personal pentru sarcini de management în practica corporatistă internațională, extinde oportunitățile de carieră și astfel permite urmărirea consecventă a obiectivelor individuale de carieră. MBA Berlin, care a primit sigiliul aprobării de către agenția internațională de acreditare AMBA (Asociația de MBA), poate fi studiat atât cu normă întreagă (15 luni), cât și cu jumătate de normă (24 de luni).