MBASTUDIES.RO

Compară 66 Studii de MBA Cel Mai Bun în Germania 2019

Germania are unul dintre cele mai mari sisteme universitare din Europa și este recunoscută ca având o istorie bogată de învățare și excelență academică. Universitățile din Germania sunt atractive pentru studenții din întreaga lume, iar asta transformă un MBA în Germania într-o experiență educațională unică și interesantă.

Programele de MBA în Germania oferă cursuri riguroase care îi ajută pe studenți să își dezvolte abilitățile de gândire critică. Studenții la MBA în Germania vor obține o bază solidă în afaceri prin aplicarea teoriei la probleme de afaceri din lumea reală și prin gestionarea mediului global de afaceri care este în continuă schimbare. Studenții pot alege să se specializeze pe domenii precum finanțe, comerț online, marketing, managementul tehnologiei și multe altele. Absolvenții de la un MBA din Germania sunt calificați pentru a urma cariere de afaceri fie într-o corporație multinațională, sau într-o companie locală mică.

Aruncă o privire la opțiunile de mai jos pentru a găsi programul de MBA în Germania ideal pentru tine!

rezultate găsite Filter

Global MBA

Berlin School Of Business & Innovation
Campus La zi 18 luni Octombrie 2019 Germania Berlin

Dacă intenționați să vă lansați cariera în afaceri internaționale, acest program de MBA captivant este perfect pentru dvs. Prin explorarea celor mai recente tehnici în afaceri și leadership, veți câștiga perspectiva globală necesară pentru a identifica tendințele emergente ale pieței și înțelegeți cum să utilizați inovațiile care vor adăuga valoare și relevanță pentru organizația dvs.

Grenoble MBA

GISMA Business School
Campus La zi 24 luni Septembrie 2019 Germania Berlin

Acest program de MBA este o calificare de afaceri de prestigiu livrate în parteneriat cu Grenoble Ecole de Management (GEM) - una dintre cele mai apreciate școli de afaceri din lume.

MBA Internațional de Afaceri

IUBH University of Applied Sciences
Campus Online La zi Part time 2 - 6 semestre Octombrie 2019 Germania Bad Honnef Berlin + 3 mai mult

Cu MBA în Afaceri Internaționale, veți dobândi competențele care sunt necesare într-o gamă largă de companii și industrii pentru a lua pe provocatoare roluri de management executiv. Dacă aveți o diplomă în inginerie, știință sau umană, MBA vă oferă cea mai bună șansă de a se califica pentru management.

MBA managementul afacerilor internaționale

Furtwangen University/HFU Business School
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Germania Villingen-Schwenningen

HFU MBA combină un curriculum de vârf predate în limba engleză de către întregime o facultate dinamic și cu experiență la nivel internațional. Scoala de Afaceri HFU este o facultate de Hochschule Furtwangen

MBA International Management

Pforzheim University
Campus La zi 3 - 4 semestre Contactează şcoala Germania Pforzheim

Acreditată de AACSB, MBA noastră integrează managementul general, gestionarea responsabilă a globalizării durabile, gestionarea inovației și managementul în Europa din perspectivă globală.

Maestru de administrare a afacerilor (MBA) în afaceri internaționale - aceasta specializare de management

New European College
Campus La zi 3 semestre Octombrie 2019 Germania Munich

Master of Business Administration (MBA), a devenit impuls carieră academică, atât pentru antreprenori și lucrătorii corporative. Globalizarea cere absolventi de MBA, cu o educație de afaceri cu adevărat internațional.

Master în Business Administration (MBA)

EBS Universität
Campus La zi 12 - 18 luni Octombrie 2019 Germania Oestrich-Winkel

Economia globală este în flux constant, oferindu-vă numeroase oportunități de carieră. Ați dori să vă dezvoltați în continuare, să vă îmbunătățiți spectrul de oportunități și sunteți gata să faceți următorul pas în cariera dvs.?

MBA Renewables

Renewables Academy AG (RENAC)
Online Online & Campus Combinate Part time 5 semestre Octombrie 2019 Germania Berlin + 1 mai mult

Master Online MBA Renewables oferă un Master of Business Administration, cu accent pe energia regenerabilă și eficiența energetică.

MBA în Antreprenoriat

EU Business School
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Spania Barcelona Elveţia Geneva Montreux Germania Munich Switzerland Online + 9 mai mult

Întreprinderile în creștere trebuie să se adapteze la schimbările de mediu și tehnologice. Acest lucru vă pregătește pentru provocările de a stabili și de a dezvolta o afacere în climatul dinamic de astăzi. Vă vom ajuta să construiți cadrul pentru noua dumneavoastră afacere și să vă oferim abilitățile necesare pentru a deveni un antreprenor. Prin absolvire, veți dezvolta capabilități cheie pentru succes în domeniile dezvoltării noi de produse și servicii, precum și a managementului afacerilor mici și familiale.

MBA în Managementul Internațional în Sănătate (IHM)

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Part time 20 luni Octombrie 2019 Germania Frankfurt

Frankfurt School este part-time MBA în Managementul Internațional de asistență medicală este conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății de lucru pentru a oferi o înțelegere aprofundată a afacerii internaționale de asistență medicală. Programul își propune să dezvolte lideri responsabili de asistență medicală și să le echipeze cu abilități practice de afaceri, abilități antreprenoriale avansate, expertiză în leadership și integritate, pentru a stăpâni provocările într-un sector de sănătate globalizat.

Csr & ngo-Management (MBA)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Campus La zi Part time 18 luni Contactează şcoala Germania Rheinbach + 1 mai mult

Desigur, FIBAA acreditat Master oferă o conducere unică și program de management, pentru a pregăti studenții pentru o carieră într-un ONG.

Berlin MBA

Berlin School of Economics & Law
Campus La zi Part time 15 - 24 luni Septembrie 2019 Germania Berlin + 1 mai mult

MBA Berlin, cu diferitele sale oportunități de specializare, pregătește atât profesional cât și personal pentru sarcini de management în practica corporatistă internațională, extinde oportunitățile de carieră și astfel permite urmărirea consecventă a obiectivelor individuale de carieră. MBA Berlin, care a primit sigiliul aprobării de către agenția internațională de acreditare AMBA (Asociația de MBA), poate fi studiat atât cu normă întreagă (15 luni), cât și cu jumătate de normă (24 de luni).

MBA General Management

SRH Hochschule Berlin
Campus La zi 3 semestre Contactează şcoala Germania Berlin

Programul MBA pregătește profesioniști pentru provocarea sarcinilor de management într-o lume a afacerilor dinamice. În trei semestre, dobândiți cunoștințe generale de management și dezvoltați strategii și abilități durabile pentru a satisface cerințele unei economii globale, pentru a înțelege piețele complexe și pentru a-și asuma responsabilitatea socială.

MBA în finanțe

IUBH Online
Online La zi Part time 18 - 36 luni Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Programul nostru de MBA cu o specializare în finanțe

Diplomă dublă în management general, MA / MBA (SUA)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)
Online La zi 24 luni Înscriere Deschisă Germania Germany Online

Programul integrat de diplomă în management general de la Școala de Afaceri Internaționale și Antreprenoriat ( SIBE ) este un început ideal pentru cariera ta. Participanții la program lucrează cu normă întreagă ca asistenți de management în companii și în același timp finalizează un program interactiv de studiu online de doi ani la SIBE în colaborare cu Post University (SUA). Procesând proiecte provocatoare, ca o parte integrantă a studiului, vă dezvoltați propriile competențe și în același timp generați beneficii măsurabile pentru companiile partenere.