MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Gestionarea afacerilor în Brazilia 2020/2021

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Un program de management al afacerilor îi învață pe studenți cum să gestioneze și să îi supravegheze pe alții cu succes și în mod eficient. Subiecte importante precum comunicarea, administrarea afacerilor și conducerea corporativă vor fi de obicei explorate în mod regulat.

Unele dintre cele mai bune universități din America Latină se bazează în Brazilia, o țară care are mai mult de 2.000 de instituții de învățământ superior. Universitățile din Brazilia poate fi împărțită în următoarele clasificări: guvernul federal a reușit universități; universitățile de stat controlate de guvern, guvernul municipal universități gestionate și universități private.

Programe MBA de Top în Gestionarea afacerilor în Brazilia 2020/2021

2 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Brazilia Filter

Mba în managementul afacerilor

Grupo Tiradentes
MBA
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
18 luni
Portuguese (Brazil)
Campus

Cursul oferă o reflecție asupra principalelor provocări cu care se confruntă companiile de astăzi, care leagă teoria și practica de luare a deciziilor, precum și să înțeleagă ...

Citeste mai mult

Mba în managementul afacerilor și intelligence competitiv

Grupo Tiradentes
MBA
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
407 ore
Portuguese (Brazil)
Campus

Cursul se va dezvolta în cazul participanților abilități care le fac capabili să înțeleagă un management nou si dinamic, provocator, bazat pe paradigme care construiesc (și să ...

Citeste mai mult