MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Gestionarea afacerilor 2020/2021 în Statele Unite ale Lyon în Franţa

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Un program de management al afacerilor subliniază importanța structurii organizatorice și a politicilor manageriale într-o varietate de medii corporative. Pot fi acoperite subiecte precum marketing, managementul resurselor umane, contabilitate și restructurarea corporativă.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Lyon este situat în partea de est-centrale din Franța. Acesta este un oras cu mai mult de 400.000 de locuitori. Orașul Lyon are numeroase universități, colegii și alte instituții minore de învățământ superior.

Solicită Informații Programe de MBA în Gestionarea afacerilor în Statele Unite ale Lyon în Franţa 2020/2021

1 Rezultate din Gestionarea afacerilor, Lyon Filter

MBA în Managementul Afacerilor Internaționale (IBM)

SHG Lyon
MBA
<
2 ani
Engleză
Limba franceza
Campus

Unul dintre singurul MBA Internațional de Management al Afacerilor din Franța, care oferă anual un stagiu plătit în companii internaționale.

Citeste mai mult