MBA

ALBA Graduate Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA

ALBA Graduate Business School

MBA

Programul MBA ALBA începe în luna septembrie în fiecare an și are o durată de 12 până la 48 de luni.

Participanții care doresc să participe la un program cu normă întreagă își vor încheia studiile în 12 luni și vor participa la cursuri în fiecare zi, în timpul săptămânii.

Profesioniștii care doresc să participe într-un program cu fracțiune de normă își vor încheia studiile în cel mai scurt timp de 24 de luni (durata programului poate fi extinsă la 48 de luni) și va frecventa cursuri de obicei de două ori pe săptămână, în timpul săptămânii de la 18: 00 până la 22:00.

Curriculumul de bază oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a înțelege profund fundamentele managementului. Cursurile elective sunt dedicate dezvoltării unei înțelegeri cuprinzătoare a diferitelor funcții ale afacerilor și consolidării competențelor specializate în concordanță cu diferitele aspirații de carieră ale fiecărui student.

Repere ale programului:

 • Dezvoltarea conducerii: prin intermediul predării în clasă și al coaching-ului personal, elevii se angajează într-o călătorie de conștientizare și dezvoltare personală, identificând punctele forte și domeniile de îmbunătățire și punându-și aspirațiile într-un plan coerent și dinamic de învățare pentru viitor.
 • Antreprenoriatul: ALBA este una dintre școlile europene de afaceri de elită în spiritul antreprenoriatului, după cum demonstrează performanța excepțională a echipelor noastre de studenți în concursul European Business Plan of the Year (EBPYC) . Elevii petrec patru luni lucrand la un plan de afaceri pentru o noua afacere, fie pentru a creste o afacere existenta, fie pentru a crea un start-up si sunt de asteptat sa ofere rezultate atractive.
 • Perspectiva holistică: "În căutarea Phronesis", "Organizațiile psihanalizatoare", "Jocul de simulare a integrării în afaceri" sunt doar câteva dintre cursurile cu adevărat unice care, împreună, prezintă o perspectivă holistică asupra afacerilor.

Oportunități extinse de a lua cursuri în străinătate prin acorduri de schimb de studenți cu o rețea mare de școli de afaceri de top din întreaga lume.

Procesul de admitere

Două opțiuni de aplicat:

 1. Aplicația online (completați formularul de cerere, scanați și trimiteți documentele, apoi trimiteți copiile oficiale către ALBA).
 2. Formularul de înscriere pe suport de hârtie (disponibil pentru descărcare prin sistemul online de aplicații) trimite la birou împreună cu copiile originale.

Candidații care urmează să fie luați în considerare pentru programul MBA Alba trebuie să prezinte următoarele documente:

 • Formularul de cerere completat ALBA, inclusiv o fotografie recentă în format jpeg (sau două fotografii tipărite).
 • Două scrisori de recomandare în limba greacă sau în limba engleză. Scrisorile de recomandare pot fi trimise online sau prin descărcarea și tipărirea formularelor în limbile engleză sau greacă
 • Transcrieri oficiale, precum și copii certificate de grade de la fiecare grad universitar, absolvent sau profesional dobândite. Solicitanții, care nu pot obține o transcriere oficială într-un termen rezonabil, pot încărca sau trimite o fotocopie a transcrierilor neoficiale, ca înlocuitor temporar, pentru a accelera procesul de evaluare.
 • Dovada de competență în limba engleză. Candidații trebuie să dețină Proficiency (Proficiency of Cambridge sau Proficiency of Michigan) sau să ia TOEFL (100 scor minim - codul ALBA 0942) sau IELTS (scorul minim 7.0), cu excepția cazului în care diploma de licență a fost acordată de un vorbitor de limbă engleză institutie academica
 • Trei eseuri
 • Se așteaptă un scor minim GMAT de 550 (codul ALBA MBA 3BM-38-74)
 • Primirea depunerii [60 €] a taxei de cerere nerambursabilă (contul Alpha Bank nr. 101-00-2320-011893, IBAN: GR21 0140 1010 1010 0232 0011 893, SWIFT (BIC) COD: CRBAGRAAXXX) (VISA sau MASTERCARD)
 • Pentru toate programele MBA este necesară o experiență de lucru minimă de 3 ani

Toți candidații vor fi rugați să treacă printr-un interviu personal.

Aplicațiile cu unul sau mai multe documente care lipsesc nu vor fi procesate înainte de primirea acestor documente. Admiterea la program este decisă de Comitetul de admitere pe baza calificărilor și a personalității și angajamentului reclamantului.


Taxe de școlarizare pentru anul curent de intrare: 19.750 € plătite în tranșe. Burse speciale de până la 40% pentru taxele de școlarizare și o rată fixă ​​de 300 € / lună (într-un apartament mobilat - toate facturile incluse) pentru cazarea studenților internaționali.


Termenul limită pentru următoarea rundă de admitere: sfârșitul lunii mai

Termen limită finală pentru admitere pentru studenții internaționali care solicită VISA educațională : sfârșitul lunii mai

ALBA acceptă cereri pe tot parcursul anului

burse de studiu

Bursele sunt disponibile pentru studenții internaționali. Dacă doriți să vedeți dacă sunteți eligibil (ă), completați acest site de formular.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
ALBA Graduate Business School

Ultima actualizare October 8, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
12 - 48 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
19,750 EUR
Taxe de școlarizare pentru anul curent de intrare; rate și burse disponibile *
Information
Deadline
Contactează şcoala
Application Deadlines are End of May
Locations
Grecia - Athens, Central Athens
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Application Deadlines are End of May
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Grecia - Athens, Central Athens
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Application Deadlines are End of May
Data terminării Contactează şcoala