Programe de MBA în Grenada

Compară Studii de MBA de Top în Grenada 2017

MBA

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Grenada are o autoritate de reglementare numit Universitatea de Granturi Comisiei de Grenade. Această comisie supraveghează 34 de universități de stat și 60 de universități private, pentru a asigura instituțiile de învățământ asigura calitatea educației. Acestea asigură, de asemenea, că atât studenților, cât interne și internaționale de a obține o educație de calitate orientate spre cercetare.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de MBA în Grenada 2017

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub MBA{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

or search for similar programs here