MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Imobiliare 2020/2021 în Statele Unite ale Regensburg în Germania

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Potrivit revistei Business Week, Pregătirea deținătorii de gradul de MBA pentru Real Estate este o tendință de fierbinte nou. Acest lucru se datorează faptului că de afaceri Real Estate este o tendință în plină expansiune în piață și oamenii nevoie de educație adecvată pentru a avea succes în acest domeniu.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Solicită Informații Programe de MBA în Imobiliare în Statele Unite ale Regensburg în Germania 2020/2021

1 Rezultate din Imobiliare, Regensburg Filter

MBA în domeniul imobiliar

Universität Regensburg
MBA
Engleză

Înființată în 2004, IREBS International Real Estate Business School este unul dintre principalele departamente imobiliare din Europa. Școala este formată din opt membri ai fac ...

Citeste mai mult