MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Imobiliare 2020/2021 în Statele Unite ale Ulm în Germania

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

MBA în Real Estate este un program conceput pentru studenții care doresc să construiască cariera lor în lume interesant și provocator de imobiliare. Arme acestui program studenții cu instrumentele necesare pentru a managementului de master, dezvoltarea și aspectele financiare ale imobiliare. Elevii se concentreze pe cele patru domenii de imobiliare, cum ar fi analiza financiară, finanțe și securitizare, dezvoltarea și strategia de investiții.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Solicită Informații Programe de MBA în Imobiliare în Statele Unite ale Ulm în Germania 2020/2021

1 Rezultate din Imobiliare, Ulm Filter

MBA de management imobiliar internațional

Hochschule Biberach University Of Applied Science
MBA
<
Normă întreagă
<
13 luni
Germană
Campus

Cursul Internațional de Management Real Estate, programul de master în primul rând pentru industria de imobiliare din Germania (din 2002), prevede cuprinzătoare know-how profe ...

Citeste mai mult