MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Imobiliare 2020/2021 în Statele Unite ale Londra în Marea Britanie

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Afaceri imobiliare continuă să fie una dintre cele mai importante companii globale de top. Există o cerere mare pe piata pentru persoanele care are de formare pentru tehnicile de imobiliare. De aceea, adăugând un MBA în Real Estate la profilul tau academic este un mare avantaj pentru tine. Ai să fie angajat în investiții și locuri de muncă de management de capital privat și să fie considerat a fi unul dintre cei mai buni manageri căutate și directori în acest domeniu.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Londra este capitala Regatului Unit, regiunea cea mai populată și în cazul în care viața familiei regale. Ea are cea mai mare concentrație de învățământ superior din Europa, cu 412,000 studenți la 43 de universități.

Solicită Informații Programe de MBA în Imobiliare în Statele Unite ale Londra în Marea Britanie 2020/2021

1 Rezultate din Imobiliare, Londra Filter

MBA de management imobiliar internațional

Hochschule Biberach University Of Applied Science
MBA
<
Normă întreagă
<
13 luni
Germană
Campus

Cursul Internațional de Management Real Estate, programul de master în primul rând pentru industria de imobiliare din Germania (din 2002), prevede cuprinzătoare know-how profe ...

Citeste mai mult