Filter
MBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 7 Programe MBA în Investiție

Banii sunt un instrument, și cu dreptul de instruire poate fi folosit foarte eficient. Cei cu un MBA în investiții știu cum să obțineți cele mai de bani la dispoziția. Firmele au nevoie de competențe și expertiză pentru a muta proiecte mai departe, maximizeze câștigurile lor și planuri de viitor.

 

Ce este un MBA în investiții? Este un Master in Business Administration grad, care se concentrează pe crearea bogăției prin manipularea resurselor financiare subocupate pentru a optimiza rezultatele. Aceste programe avansate sunt potrivite pentru cei cu o diplomă de licență în alte afaceri, finanțe sau domenii economice. Elevii invata despre diferite strategii de investiții, si se misca bani prin intermediul unei organizații de sus în jos. Subiecte de studiu includ active in valoare de, sursele de finanțare, costurile de capital și alianțe strategice.

 

În plus față de avansarea abilităților manageriale și organizaționale, elevii îmbunătăți raționament și comunicare abilitățile lor analitice.Ei sunt capabili de a vedea imaginea de ansamblu și să înțeleagă detaliile critice ale strategiilor de investiții, cum ar fi actiuni, obligatiuni si alte mecanisme financiare. Ei sunt, de asemenea, posibilitatea de a utiliza mai târziu în instrumente software pentru analiza datelor și crearea unor informatii detaliate de raportare. Ei știu drept societar, titluri de valoare și importanța ratelor de schimb.

 

Cele mai multe dintre aceste programe va necesita doi ani de studiu full-time pentru a finaliza. Costurile pot varia. Cei interesati in procesul de invatare mai trebuie să contacteze instituțiile alegerea lor pentru informații specifice despre taxe și școlarizare.

 

În timp ce absolvenții pot fi utilizate ca manageri de nivel senior și directori în orice corporație mare, sectorul bancar de investiții este de multe ori cea mai potrivită pentru talentele lor. Ei au găsit de multe ori de lucru ca ofițeri financiari, consultanti corporative sau bancheri de specialitate de catering pentru clienti unici.Unele lucru ca analiști și alții lucrează pentru societățile de investiții independente ca brokeri si manageri de portofoliu. Agențiile de reglementare angaja, de asemenea, acești absolvenți, iar alții găsesc carieră plină de în jurnalism afaceri și academicieni.

 

Este important să se înceapă cercetarea programe educaționale, cât mai curând posibil. Unele pot prefera setări universitare tradiționale, dar cursuri on-line oferă încă oportunități educaționale de calitate. Pentru cei cu programarea sau de transport dificultăți, învățământul la distanță este o opțiune excelentă să ia în considerare. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

7 Rezultate din Investiție

Korea University Business School

... [+]

Sau pot finaliza toate cerințele cursului până în al treilea semestru și apoi să obțină un loc de muncă în ultimul semestru, în timp ce efectuează studii independente sau scriind un raport profesional.

[-]
Coreea de Sud Seoul China Shanghai Singapore  + 1 Mai mult
Martie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Începeți să studiați modulele de bază de la IGC din Bremen și să vă specializați în Finanțe Internaționale ... [+]

Programul de diplomă dublă la Universitatea din Carolina de Nord, Wilmington, Statele Unite ale Americii (MBA / MBA)

Începeți să studiați modulele de bază de la IGC din Bremen și să vă specializați în Finanțe Internaționale

În afară de o educație de înaltă clasă, vă puteți bucura de un campus asemănător unui parc, cu o piscină, o sală de gimnastică și frumoasa litoral în al doilea și al treilea termen la UNCW. Carolina de Nord Wilmington este perfect pentru studenții care iubesc în aer liber și o scenă culturală vibrantă.

În plus, studierea în SUA oferă multe beneficii.

Înainte de specializarea dvs., trebuie să faceți treaba.

Primul semestru: Module de bază... [-]
Germania Bremen
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kazakh British Technical University (KBTU)

Programul MBA în Finanțe vizează pregătirea studenților pentru cariere de succes în luarea deciziilor financiare și de investiții. Domeniile specializate de studiu includ ... [+]

Programele MBA ale KBTU Business School au ca scop educarea și pregătirea elevilor pentru funcții de conducere. Noi încurajăm viziunea globală și înțelegerea culturii transnaționale și dezvoltăm abilitățile elevilor de a găsi soluții creative și raționale la provocările de a face afaceri în lumea complexă a lumii interconectate. Absolvenții noștri dezvoltă o conștientizare a modului în care să gestioneze în mod eficient întreprinderile de orice dimensiune de la un start-up la corporația transnațională și să pună în aplicare strategii care să conducă companiile lor la succes.

Programele noastre MBA sunt concepute atât pentru practicienii cu experiență care aspiră să revitalizeze sau să-și schimbe cariera, cât și pentru tinerii profesioniști care aspiră să își construiască cariera. Programul este structurat pentru a oferi studenților cunoștințe avansate de afaceri în diferite domenii funcționale, leadership de ultimă oră, și la nivel strategic de luare a deciziilor abilități și cunoștințe și competențe de specialitate.... [-]

Kazahstan Almaty
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lynn University

Abilitatea de a gestiona în mod inteligent finanțele, atât pentru organizații, cât și pentru persoane fizice, este un set de competențe extrem de căutat. Un MBA de finanț ... [+]

Abilitatea de a gestiona în mod inteligent finanțele, atât pentru organizații, cât și pentru persoane fizice, este un set de competențe extrem de căutat. Un MBA de finanțe vă oferă posibilitatea de a începe să deveniți un expert în investiții și gestionarea portofoliului.

Programul oferă examinări aprofundate ale standardelor din industrie în domeniul investițiilor individuale și corporative, ajutând elevii să înțeleagă diversitatea și dinamica peisajului managementului financiar. De asemenea, veți examina preocupările etice ale pieței financiare actuale și implicațiile economiei globale.

Veți explora mai multe modele de evaluare diferite, printre care:... [-]

Statele Unite ale Americii Boca Raton
Septembrie 2019
Engleză
Part time
1 - 4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Sustainability Management School

Programul nostru online este 100% on-line! Este o oportunitate pentru tine de a avansa în cariera ta și de a dezvolta noi abilități în domeniul managementului durabilităț ... [+]

Scopul MBA on - line în Finanțe și Investiții Responsabile este de a oferi o educație orientată preponderent profesional, care se adresează finanțelor corporative și agendei mai largi a durabilității pentru investiții responsabile.

După finalizarea programului, veți putea aplica și demonstra conștientizarea teoriilor avansate privind finanțele și sustenabilitatea corporativă, gestionarea autonomă a proiectelor financiare, dezvoltarea atitudinii manageriale față de o economie cu emisii scăzute de carbon și deținerea unui set de etică solidă cu în ceea ce privește gestionarea investițiilor.

Proiectele orientate spre practică vor fi ghidate de cadre universitare și profesioniști. Aceste proiecte fac parte din metodologia de predare inovatoare a SUMAS, care include invitații la conferințe video cu vorbitori de frunte în organizații și prezentări de companii. Aceste activități nu numai că încurajează schimbul de cunoștințe, ci și oferă oportunități valoroase pentru crearea de rețele pentru a vă îmbunătăți dezvoltarea carierei.... [-]

Elveţia Switzerland Online
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Sustainability Management School

O educație predominant profesională care se adresează finanțelor corporative și agendei generale de sustenabilitate pentru investiții responsabile. ... [+]

Scopul MBA în Finanțe și Investiții Responsabile este de a oferi o educație orientată preponderent profesional, care abordează finanțele corporative și agenda de sustenabilitate mai largă pentru investiții responsabile.

După finalizarea programului, veți putea aplica și demonstra conștientizarea teoriilor avansate privind finanțele și sustenabilitatea corporativă, gestionarea autonomă a proiectelor financiare, dezvoltarea atitudinii manageriale față de o economie cu emisii scăzute de carbon și deținerea unui set de etică solidă cu în ceea ce privește gestionarea investițiilor.

Studenții SUMAS sunt angajați în mod constant în proiecte orientate spre practică care sunt ghidate de cadre universitare, consultanți și profesioniști.... [-]

Elveţia Gland
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland

Acest grad pregătește absolvenți pentru cariere manageriale de succes în instituții financiare, bănci, companii financiare, fonduri de pensii, firme de brokeraj și multin ... [+]

Masterate de Administrarea Afacerilor în Investiție. Proiectat de profesioniști, acest program excelent vă pregătește pentru a face față provocărilor din lumea bancară și a finanțelor internaționale.

Mediul internațional se schimbă, iar managerii se confruntă cu probleme importante cu noile realități ale pieței și noile reglementări. Piața financiară caută din ce în ce mai mulți oameni care nu numai că au cea mai bună educație în managementul general, dar și o înțelegere competitivă a piețelor financiare, a noilor produse financiare, a controlului riscurilor și a arhitecturii financiare actuale.

Sectorul financiar caută absolvenți care au cea mai bună pregătire în management, o bună înțelegere a mediilor financiare și corporative, dar și cunoștințe solide despre piețe, produse financiare și gestionarea portofoliului. Acest grad vă oferă abilități puternice în analiză, negociere, leadership și strategie. Programul este o combinație perfectă de un excelent curriculum de MBA și un accent pe finanțe. Vă veți transforma într-un profesionist încrezător, gata să profite de oportunități și capabil să gândească diferit, să gestioneze riscul, să ia decizii și să funcționeze la nivelurile de vârf ale industriilor bancare și financiare.... [-]

Elveţia Geneva
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză