MBA

Generalități

Programul de descriere

Programul MBA de la Ariel University (AU) este conceput pentru a dezvolta o perspectivă cuprinzătoare a managementului studenților și pentru a-i pregăti să lucreze eficient în poziții manageriale în afaceri, guvern și ONG-uri. Programul urmează programe acceptate de MBA la școlile de afaceri de top din Israel și din străinătate și permite participanților să aibă succes într-o varietate de domenii, în Israel și oriunde în lume.

În acest program pentru studenții de limbă engleză, primul an de studii va fi realizat în engleză, cu o trecere treptat la ebraică în timp ce studenții învață limba, inclusiv termenii de afaceri ebraică. În al doilea an, studiile sunt susținute în ebraică, deși majoritatea lecturilor necesare vor continua să fie în engleză.

Acest program de doi ani (șase semestri) duce la o diplomă de master israeliană complet acreditată și vă oferă posibilitatea de a vă cufunda în viața de zi cu zi în Israel.

Ultima actualizare Iul 2019

Despre facultate

Ariel University, originally established as a small college in 1982, was officially recognized as a full research university in 2012, making it Israel’s newest university. It is evolving into a major ... Citeste mai mult

Ariel University, originally established as a small college in 1982, was officially recognized as a full research university in 2012, making it Israel’s newest university. It is evolving into a major institution of research and higher education. The university’s bold new spirit is flowing from the Land of Israel, the home of the Bible, into the heart of academia. Ariel University presents a fresh perspective on contemporary Zionism and strives to revive the values of nation-building through dedication to excellence in science and research and championing social challenges. Citește mai puţin