Infiintata in 2000, de catre un grup de inovatori in domeniul educatiei in afaceri, Hitotsubashi ICS a fost primul program global, de limba engleza, din intreaga lume . Astăzi, este fața globală a Hitoshubashi University Business School (HUB) și oferă atât programe de grad, cât și non-grade.

HitotsubashiICS_MBA_No1BusinessSchooloinJapan

În spiritul antreprenorial de origine, clasa Hitotsubashi ICS împinge frontierele educației în afaceri . Prin cursurile sale personalizate de semnătură, reînnoirea continuă a programelor de bază și serviciile personalizate de dezvoltare a carierei, școala se angajează în experiența de învățare a fiecărui student individual .

Programul de un an sau doi ani

Programul One-Year MBA este foarte popular în cadrul studenților care caută de obicei o carieră verticală post-MBA sau care sunt sponsorizați de companie.

Studenții la un an de program se înscriu la ICS Hitotsubashi la mijlocul până la sfârșitul lunii septembrie și au absolvit în luna august anul următor. Această opțiune este cea mai potrivită pentru solicitanții de bursă sponsorizați de companii și YLP (Young Leaders Programme), deoarece se presupune că se vor întoarce la compania sau organizația lor inițială după absolvire. Studenții de un an pot participa la toate cursurile și programele academice de pe campus, precum și la programele academice intensive oferite atât în campus, cât și în afara acestuia, nu sunt eligibile să participe la programe de schimb pe termen lung sau să participe la programele de stagiu ale companiei.

HitotsubashiICS_StudentBoard_Classof2018

Studenții de doi ani ai programului MBA sunt cei care caută un rol sau industrie de carieră-schimbare post-MBA sau doresc să fie expus la mai multe sau în profunzime MBA la nivel de oportunități de învățare și experiențe.

Pentru acei studenți înscriși în Hitotsubashi Programul de MBA de doi ani al ICS trebuie să ia toate cursurile necesare în cursul primului an și design personalizat și să-și construiască curriculum-ul pentru anul al doilea, în conformitate cu interesele și obiectivele proprii . În al doilea an, elevii de doi ani pot participa la următoarele activități:

  • Schimb (la Scoala de Business de top)

  • Program de două grade (alegeți dintre cele 3 programe)

  • Faceți un stagiu fie în Japonia, fie în străinătate;

  • Desfășurați proiecte individuale de cercetare, care pot include scrierea unui caz de afaceri sau un raport de consultanță sau elaborarea unui plan de afaceri pentru o nouă afacere.

Calendar academic

Elevii în programele de 1 an și 2 ani urmează același calendar academic în primul an. Anul universitar începe în septembrie și este împărțit în patru termeni. Nu există cursuri necesare în timpul acestor pauze, însă pot exista cursuri elective și alte activități academice elective.

HitotsubashiICS_QSRankings

Termenele de aplicare

Secțiunea Hitotsubashi ICS Admissions oferă o imagine de ansamblu a procesului nostru de admitere, inclusiv informații despre școlarizare, ajutor financiar, cerințele internaționale de admitere și pachetul nostru de aplicații. Pentru a vă asigura că aplicația dvs. este completă, puteți citi pachetul de aplicații și puteți vizita site-ul web . Există două runde de aplicații pentru clasa de intrare din 2019, aici sunt termenele limită și datele interviului: Admitere

Termenul de aplicare

Decizie de admitere

RUNDA 1

26 noiembrie 2018 - 3 ianuarie 2019

14 februarie 2019

RUNDA 2

4 februarie 2019 - 7 martie 2019

16 aprilie 2019

Este important să rețineți următoarele:

Puteți aplica numai pentru programul de 1 an sau 2 ani. Odată acceptată la un program, nu puteți trece la celălalt program. Toate documentele de înscriere, cu excepția scorurilor oficiale TOEFL / IELTS și GMAT, trebuie trimise prin intermediul Sistemului de aplicații online ICS. Solicitanții sunt încurajați să depună cererea cât mai curând posibil în fiecare rundă. Deciziile de bursă pentru candidații internaționali sunt luate numai după ce un candidat a fost admis. Deoarece bursele sunt limitate în număr, candidații în runda întâi tind să aibă un avantaj în această privință.

HitotsubashiICS_Graduates_CareerSession

Cariere

Biroul de servicii de carieră oferă studenților care nu sunt sponsorizați de angajatorii lor o consiliere individuală care să-i ajute să-și modeleze dezvoltarea carierei și să elaboreze strategia de a face următorul pas în căile profesionale.

Pentru studenții care doresc să lucreze în Japonia ar trebui să țină cont de faptul că majoritatea posturilor din Japonia necesită abilități în limba japoneză, prin urmare, această abilitate lingvistică va deschide mult mai multe oportunități de carieră în țară și va spori semnificativ șansele de angajare. Elevii care posedă abilități de limba japoneză scăzute sau nu pot dori să ia în considerare cursuri de limbă japoneză, la o altă instituție sau la Hitotsubashi ICS, deoarece oferim cursuri de limbă japoneză.

Graduates Placement Figures

Figues de mai sus sunt în% din Hitotsubashi ICS 2017 MBA absolvenți care au căutat poziții în Japonia.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy »

Ultima actualizare Aprilie 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 - 2 anii
La zi
Price
535,800 JPY
plus taxa de program
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Student voice, Class of 2018 - Matthias