MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Jurnalism și comunicare în masă în Tunisia 2020/2021

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Elevii din MBA Media va obține cunoștințe despre dezvoltarea și administrarea de modele pentru utilizarea cu succes a social media si mobile pentru industriile tradiționale de divertisment. MBA Media va ajuta pe deținătorii de gradul găsi locuri de muncă bine plătite.

Tunisia (arabă: تونس Tunis), oficial cunoscut sub numele de Republica Tunisiană (arabă: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah la-Tūnisiyyah), este o țară în Africa de Nord, care are o coastă a Mării Mediterane, în centrul de Africa Marea Mediterană. De la obținerea independenței de la francezi în 1956, sectorul educației tunisian a demonstrat progrese mari. Procesul de admitere este controlat la nivel central prin intermediul sistemului național de orientare universitar.

Programe MBA de Top în Jurnalism și comunicare în masă în Tunisia 2020/2021

1 Rezultate din Jurnalism și comunicare în masă, Tunisia Filter

Mba Media Management

Europe de COM
MBA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Limba franceza
Campus

Participanții se alăture programului de MBA cu abilități personale și profesionale, precum și o serie de așteptări. Ca atare, programul de MBA oferă o formare suplimentară în ...

Citeste mai mult