MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Jurnalism și comunicare în masă în Statele Unite ale Americii 2020

Industria mass-media este în creștere continuă și rapidă. Fie că vrei să creezi un website nou, o aplicație, un ziar nou sau vrei doar să faci parte din lumea mass-media un MBA în Mass-Media în SUA de va ajuta să îți îndeplinești planul.

Pe lângă faptul că studenții primesc baze solide în mass-media, ei vor putea studia și o largă varietate de alte subiecte precum cultură, politică, tehnologie, societate și procese sociale. Studenții la un MBA în Mass-Media în SUA își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare, de a cerceta informația în mod eficient, de a analiza și sintetiza informația și de a o interpreta la un nivel global. MBA în Mass-Media în SUA poate fi urmat la cele mai bune școli din SUA, garantându-ți cea mai bună experiență educațională atât în campus cât și în afara lui. În plus, programul poate fi urmat la distanță, făcând planul de studiu mai flexibil.

Urmează un MBA în Mass-Media în SUA chiar azi! Aruncă o privire la opțiunile listate mai jos și alege programul care ți se potrivește cel mai bine!

2 Rezultate din Jurnalism și comunicare în masă, Statele Unite ale Americii Filter

Managementul mass-media MBA

Lynn University
MBA
Sept 2020
<
Part time
Engleză
Campus
Online

Între timp, veți practica abilitățile necesare pentru a gestiona în mod confidențial totul, de la campaniile de presă până la comunicările interne. Veți învăța despre relația ...

Citeste mai mult

MBA Digital Business

University of Baltimore, Merrick School of Business
MBA
Sept 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
Part time
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Transformarea digitală și inovația determină întreprinderile să se adapteze rapid. Specializarea Digital Business va oferi studenților o înțelegere a efectelor cheie ale schim ...

Citeste mai mult