Programe de MBA în Kuweit

Compară Studii de MBA Cea Mai Bună în Kuweit 2018

MBA

Kuweit este atractiv pentru mulţi studenţi internaţionali de înaltă calitate a educaţiei şi facilităţi excelente. Elevii care urmăresc un MBA in Kuweit vor beneficia de top-notch academicieni predate de facultate de renume, fiind în acelaşi timp într-o ţară cu cultură bogată şi profitând de atracţiile locale şi a activităţilor maritime. Un MBA în Kuweit poate fi un start bun pentru o carieră în regiune sau la nivel global.

MBA în cadrul programelor Kuweit oferi studenţilor, cu o educaţie bine rotunjite, care îi ajută să obţină abilităţi critice şi de gândire strategică necesare pentru administrarea într-un mediu în continuă schimbare de afaceri la nivel mondial. Prin cursuri care se concentrează pe teme cum ar fi marketing, contabilitate, management, finanţe, resurse umane, şi etica, MBA în Kuweit elevii învaţă aplicarea practică a teoriei de afaceri de a practica. Există multe opţiuni pentru un MBA in Kuweit, inclusiv part-time, full-time, şi studii on-line.

Pentru a afla mai multe despre opţiunile pentru un MBA in Kuweit, derulaţi prin intermediul programelor de mai jos puteţi găsi şi educaţie care vă va ajuta să atingeţi obiectivele personale si profesionale!

Citește Mai Mult

Mba în Orientul Mijlociu

Management Development Centre International
Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Kuweit Kuwait City

MBA este de la o universitate din Marea Britanie, care are drept scop de a avansa cunoștințele, să construiască încrederea și pentru a obține o perspectivă globală în curs de pregătire pentru noi responsabilități de conducere sau de a deveni un lider senior în industrie. [+]

De ce să alegeți MBA în carieră timpurie cu MDCI?

O MBA este de la o universitate din Marea Britanie care își propune să promoveze cunoștințele, să construiască încrederea și pentru a obține o perspectivă globală în curs de pregătire pentru noi responsabilități de conducere sau de a deveni un lider senior în industrie.

Cu clasele predate în Orientul Mijlociu, elevii sunt prezentate cu un program intelectual riguros, care își propune să ofere învățare adaptate la nevoile de dezvoltare actuale și viitoare, promovând conștiința de sine, creativitatea și gândirea critică.

Există o oportunitate unică de a iniția un proiect de consultanță în numele unei organizații. Anterioare organizațiilor client au inclus organizații precum Siemens și NatWest.... [-]