Programe de MBA în Kuweit

Compară 2 Studii de MBA Cei Mai Buni în Kuweit 2017

MBA

Kuweit este atractiv pentru mulţi studenţi internaţionali de înaltă calitate a educaţiei şi facilităţi excelente. Elevii care urmăresc un MBA in Kuweit vor beneficia de top-notch academicieni predate de facultate de renume, fiind în acelaşi timp într-o ţară cu cultură bogată şi profitând de atracţiile locale şi a activităţilor maritime. Un MBA în Kuweit poate fi un start bun pentru o carieră în regiune sau la nivel global.

MBA în cadrul programelor Kuweit oferi studenţilor, cu o educaţie bine rotunjite, care îi ajută să obţină abilităţi critice şi de gândire strategică necesare pentru administrarea într-un mediu în continuă schimbare de afaceri la nivel mondial. Prin cursuri care se concentrează pe teme cum ar fi marketing, contabilitate, management, finanţe, resurse umane, şi etica, MBA în Kuweit elevii învaţă aplicarea practică a teoriei de afaceri de a practica. Există multe opţiuni pentru un MBA in Kuweit, inclusiv part-time, full-time, şi studii on-line.

Pentru a afla mai multe despre opţiunile pentru un MBA in Kuweit, derulaţi prin intermediul programelor de mai jos puteţi găsi şi educaţie care vă va ajuta să atingeţi obiectivele personale si profesionale!

Citește Mai Mult

Universitatea Din Mba Northampton

Stafford
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 18 - 60 luni Înscriere Deschisă Kuweit Kuweit Online

Acest MBA este oferit de Universitatea din Northampton. Acest program este conceput pentru a satisface nevoile de conducere de nivel superior de conducere sau potențiali în toate sectoarele de muncă. [+]

Universitatea din Northampton MBA

Școala Northampton Business (BNS) MBA este o calificare recunoscută la nivel internațional postuniversitare în management. Programul combină excelent de predare și de învățare de management generalist, cu extrem de valoroasă suplimentară de recunoaștere, calificare și activități. Noi oferim o combinație unică de oportunități care reprezintă o valoare excelentă pentru bani într-o piață competitivă și costisitoare.

Progresia dvs. prin intermediul programului de bază este însoțită de o serie de elemente de valoare adăugată, care includ:

Anuală a BNS MBA Conferinta

Elevii sunt bineveniți să participe la eveniment pe cheltuiala lor sau se alăture conferinței on-line... [-]


Mba în Orientul Mijlociu

Management Development Centre International
Online şi campus combinate Cu normă întreagă 18 luni September 2017 Kuweit Kuwait City

MBA este de la o universitate din Marea Britanie, care are drept scop de a avansa cunoștințele, să construiască încrederea și pentru a obține o perspectivă globală în curs de pregătire pentru noi responsabilități de conducere sau de a deveni un lider senior în industrie. [+]

De ce să alegeți MBA în carieră timpurie cu MDCI? O MBA este de la o universitate din Marea Britanie care își propune să promoveze cunoștințele, să construiască încrederea și pentru a obține o perspectivă globală în curs de pregătire pentru noi responsabilități de conducere sau de a deveni un lider senior în industrie. Cu clasele predate în Orientul Mijlociu, elevii sunt prezentate cu un program intelectual riguros, care își propune să ofere învățare adaptate la nevoile de dezvoltare actuale și viitoare, promovând conștiința de sine, creativitatea și gândirea critică. Există o oportunitate unică de a iniția un proiect de consultanță în numele unei organizații. Anterioare organizațiilor client au inclus organizații precum Siemens și NatWest. Structura programului Programul este format din opt module predate, precum și o disertație și un design de cercetare și metode de modul conexe. Module Exemplu includ: Gestionarea oameni, Economie de afaceri, Marketing și inovare, precum și strategie organizațională. Unul dintre modulele de bază este un proiect de consultanta, prin care elevii lucrează în echipe pentru o organizație de client pentru a dezvolta afaceri, perspicacitate perspectivele de carieră și abilități de consultanță. structura de livrare Programul este livrat peste 18 luni, printr-un amestec de față în față de sesiuni de predare și de suport on-line. Fiecare modul este format din trei zile pline de timp de contact cu lector și alți studenți. În plus față de față-în-față sesiuni, studenții se angajeze în discuții on-line și evaluări facilitate de un tutore. sesiuni rezidentiale au loc aproximativ la... [-]