Programe MBA în MBA Dublu

Compară Programe MBA în MBA Dublu

MBA Dublu

O diplomă dublă permite unui individ să stăpânească două discipline diferite în același timp. Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele cu un anumit scop de carieră, care nu este acoperit în totalitate de un singur mare. O astfel de cale permite studenților să adapteze un program pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor și aspirațiilor lor.

 

Ce este un dublu MBA? Este o opțiune care face posibil ca un individ să învețe practicile de management din punct de vedere al administrației de afaceri, precum și o altă alegere de studiu. Având în vedere că un MBA sau Master of Business Administration este un studiu interdisciplinar, este ușor să încorporați astfel de concepte în alte domenii. Partea de administrare a afacerilor se va concentra pe metodologia și abilitățile necesare pentru a pune în funcțiune, menține sau îmbunătăți funcțiile afacerii.

 

Urmărirea unui dublu MBA se poate dovedi a fi foarte benefică. Abilitățile manageriale pe care cursul le ajută să-l reglați pot fi aplicate în orice poziție sau ocupație. Acesta vă poate oferi avantajul competitiv față de ceilalți concurenți la locul de muncă sau vă va plasa în fruntea liniei pentru următoarea promoție în compania dvs. curentă.

 

Programele duble de MBA variază în funcție de costuri datorate câtorva factori diferiți. Alegerea să studiezi în campus sau online poate să cântărească costul, precum și aria geografică a școlii și costul comun al studiului la institutul actual.

 

Cu un dublu MBA, puteți să vă stabiliți calea proprie de carieră. În funcție de domeniul de studiu pe care alegeți să îl împerecheați cu gradul de administrare a afacerii, există diferite opțiuni de carieră disponibile. Având în vedere că un MBA este concentrat pe management, majoritatea absolvenților se pot aștepta să înceapă într-o poziție de conducere inferioară fără experiență, cu oportunități sporite cu experiență dobândită.

 

Dual MBA dvs. este complet dependent de tine și calea de carieră dorită. Pentru a afla mai multe despre opțiunile dvs. și pentru a aplica, căutați programul mai jos și contactați biroul de admitere al școlii la alegere direct, completând formularul de plumb.

 

Citește Mai Mult

Dublu Master Of Business Administration - MBA Dublu; Roma-Paris Sau Londra

Swiss School of Management, Rome Italy
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 luni October 2018 Italia Roma + 1 mai mult

O parte dintr-o experiență internațională fel care vă va permite să studieze și să lucreze în două capitale principale ale Uniunii Europene; Roma, Paris sau Londra. Oferindu-va posibilitatea de a câștiga un organism acreditat internațional dublu masterat în doar 18 luni. [+]

De ce Școala elvețiană de Management din Roma?

Pur și simplu pune, o educație elvețiană poartă valoare.

SUA noastră și UE acreditate dual de MBA grad vă oferă mai mult decât o nouă linie pe CV-ul tau. Acesta vă oferă o evadare profesionist la cariera pe care doriți, oriunde în lume.

dublu Master Programul de SSM-INSEEC oferă studenților noștri MBA, cu un set puternic de experiențe și oportunități internaționale. Pe parcursul programului, MBA dublă oferă studenților o perspectivă internațională, atât în ​​și în afara sălii de clasă. Leveraging experiențele două școli de afaceri dinamice, rețelele studenților de colegi și profesori vor fi dublat, în timp ce grads dual MBA pot deveni candidați puternici pentru angajatori cu diplome de master de la ambele Școala elvețiană de Management în Roma și INSEEC din Paris sau Londra. Si cu timpul petrecut în studenții din Roma, Paris sau Londra se poate face cu adevărat prieteni din toată lumea! Programul se încheie cu o perioadă de șase luni de stagiu plătit, fie la Paris sau Londra.... [-]